mchrob napisał(a):fly napisał(a):...po 10 dniach, skąd ta informacja?
aktualne-informacje-jak-dojechac-do-chorwacji-sezon-2021-t56190.html
Czyli...
w którym miejscu jest napisane o obowiązku ponownego wykonania testu po dziesięciu dniach pobytu?
mchrob napisał(a):fly napisał(a):...po 10 dniach, skąd ta informacja?
fly napisał(a):mchrob napisał(a):fly napisał(a):...po 10 dniach, skąd ta informacja?
Czyli...
w którym miejscu jest napisane o obowiązku ponownego wykonania testu po dziesięciu dniach pobytu?
fly napisał(a):...na podstawie szybkiego testu...
sorki za misanderstending, zapomniałem że w kraju trochę czeka się na wynik...
czyli ja nie będę musiał.
dzięki
...jednak będę, bo mnie nie wpuszczą do samolotu...i w Norge kolejne dwa...
MRK napisał(a):Ja jestem w małym szoku. Właśnie siedzę w miejscówie, za którą zapłaciłem 55,2 eur za noc. Tyle, że na dwie rodziny. Tak tanio jeszcze nie złapałem nigdy, a to chyba 8 raz w CRO.
naszastruga napisał(a):Rodzina była w zeszłym roku na Pagu pod koniec sierpnia. Bez problemu dostali rabat 25% na apartament. W restauracjach byli w szoku, bo ceny były niższe nawet o połowę w stosunku do wcześniejszych lat. Duża kolacja dla 4 z winem 250-300 kun. Tak więc epidemia miała pewne dobre strony. Ponoć tak spokojnie i tanio dawno tak tam nie było
Inde napisał(a):MRK napisał(a):Ja jestem w małym szoku. Właśnie siedzę w miejscówie, za którą zapłaciłem 55,2 eur za noc. Tyle, że na dwie rodziny. Tak tanio jeszcze nie złapałem nigdy, a to chyba 8 raz w CRO.
A gdzie jesteście i jaki standard?
MRK napisał(a):Ja jestem w małym szoku. Właśnie siedzę w miejscówie, za którą zapłaciłem 55,2 eur za noc. Tyle, że na dwie rodziny. Tak tanio jeszcze nie złapałem nigdy, a to chyba 8 raz w CRO.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko