maadoox napisał(a):Byłem 9 razy w Chorwacji i ani raz nie załatwiałem noclegu przez agencję. Wsiadam w samochód i szukam na miejscu. Dotychczas nie miałem nigdy problemu ze znalezieniem apartamentu w cenie od 8 do 12 euro za dobę.
rafalisko30 napisał(a):Napisz może w jakim terminie i w jakiej lokalizacji są kwatery za 8 euro.
Przypuszczam że to było 47.13.2014 roku w Slavnej Gorze, lub za łebka na Campie
Chyba , że skoro byłeś 9 razy, podajesz jakieś średniowieczne ceny.
W średniowieczu nie było euro, ale jeśli wtedy mieli apartamenty, to nie mogły być tak tanie
maadoox napisał(a):Byłem 9 razy w Chorwacji i ani raz nie załatwiałem noclegu przez agencję. Wsiadam w samochód i szukam na miejscu. Dotychczas nie miałem nigdy problemu ze znalezieniem apartamentu w cenie od 8 do 12 euro za dobę.
Iwona75 napisał(a):Czy on MUSI konkrety pamiętać i adresy podawać ?
Iwona75 napisał(a): Jakaś paranoja was ogarnęła.....
PETERENZO napisał(a):maadoox napisał(a):Byłem 9 razy w Chorwacji i ani raz nie załatwiałem noclegu przez agencję. Wsiadam w samochód i szukam na miejscu. Dotychczas nie miałem nigdy problemu ze znalezieniem apartamentu w cenie od 8 do 12 euro za dobę.
Utniesz te dyskusje podając nam kontakt, adres www. Chyba pamiętasz jeszcze co to za kwatery?
Chętnie sam się przyglądnę takim propozycjom.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko