anakin napisał(a):Ja zaliczki nie wpłacałem, więc nici z zarobku..
karin74 napisał(a):A ja wplaciłam 120 ojraczków. Wyjazd 30 sierpień. Ale mimo wszystko mam trochę stracha i raczej nie pojedziemy. Nie wiem jak z tego wybrnąć bo jak otworzą granicę to raczej nie będzie pretekstu do przesuniecia na przyszły rok wyjazdu. Jednak wolę stracić zaliczkę niż ryzykować.
karin74 napisał(a):anakin napisał(a):Ja zaliczki nie wpłacałem, więc nici z zarobku..
A ja wplaciłam 120 ojraczków. Wyjazd 30 sierpień. Ale mimo wszystko mam trochę stracha i raczej nie pojedziemy. Nie wiem jak z tego wybrnąć bo jak otworzą granicę to raczej nie będzie pretekstu do przesuniecia na przyszły rok wyjazdu. Jednak wolę stracić zaliczkę niż ryzykować.
dids76 napisał(a):anakin napisał(a):Ja zaliczki nie wpłacałem, więc nici z zarobku..
U mnie to samo
rimko napisał(a):na Pagu i na Istrii zaproponowali 50% upustu na umówiony termin. Głupio szukać czegoś nowego. I teraz tak myślę. Zarobiłem czy straciłem:)?
rimko napisał(a):Jest i pozytywny aspekt całej sytuacji - Ci co pojadą będą mieli troszkę taniej:)
Dla 2+2 to raczej dobra cena...empire13 napisał(a):Jaka stawka za dzień i jaki mniej więcej standard? Ja przez booking w mieście Pag w 2 połowie sierpnia ponad 50 euro za dobę. I była to jedna z najtańszych ofert.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko