Aemka91 napisał(a):W mieszkaniu C5 nie ma możliwości gotowania. Aneks kuchenny ma lodówkę, zlew, mikrofalówkę i elektryczny garnek do gorącej wody, ale nie ma płyt grzewczych do gotowania.
Aemka91 napisał(a):W mieszkaniu C5 nie ma możliwości gotowania. Aneks kuchenny ma lodówkę, zlew, mikrofalówkę i elektryczny garnek do gorącej wody, ale nie ma płyt grzewczych do gotowania.
sito_zabrze napisał(a):wikol napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ze też ja nie notowałem ileż to lodów zjedliśmy
Ale nie bylo raczej tego wiecej niz 15 gałek przez cały pobyt. 15 na 3 osoby No dziad. I do tego skąpysito_zabrze napisał(a):
Nie odmawiając dziecku lodów, sobie piwa, Aśce wina i rakiji .
P.S. bez zwiedzania
Rzeczywiście przy takiej rozrzutności musiało starczyć 200zł. Nie odmawiając sobie lodów - całe 15 sztuk gałek na całe wakacje.
Widocznie na tyle tylko mieliśmy ochotę....
Nie kazdy lubi od rana ładować w siebie lody, hektolitry piwa, zagryzać to frytkami, pizzą a na kolację przed spaniem kebaba. No i te smażone we fryturze dania.....
piotrulex napisał(a):Czy to znaczy, ze urlop był gorszy? Tłumaczyć się z tego, spowiadać? Normalnie jaja
wikol napisał(a):Napisałeś że 200zł spokojnie starczyło na lody, piwo, wino, jedzenie itd. To wprowadza w błąd. Nie dodałeś że mowa o 15 gałkach lodów i niewielkiej ilości piwa.
Ten kto nie był w Chorwacji pomyśli że te 200zł starczy na niewiadomo ile.
wikol napisał(a):Napisałeś że 200zł spokojnie starczyło na lody, piwo, wino. To wprowadza w błąd. Nie dodałeś że mowa o 15 gałkach lodów i niewielkiej ilości piwa.
Ten kto nie był w Chorwacji pomyśli że te 200zł starczy na niewiadomo ile.
bezrobotny500 napisał(a):Wszystkich zainteresowanych informuję iż moje chorwackie wakacje w 2019 roku trwały 23 dni. W moim przypadku przez cały ten czas ani jednej gałki lodów (pisząc to wyznanie liczę się z banem na forum)
bezrobotny500 napisał(a):Wszystkich zainteresowanych informuję iż moje chorwackie wakacje w 2019 roku trwały 23 dni. W moim przypadku przez cały ten czas ani jednej gałki lodów (pisząc to wyznanie liczę się z banem na forum)
Kapitańska Baba napisał(a):bezrobotny500 napisał(a):Wszystkich zainteresowanych informuję iż moje chorwackie wakacje w 2019 roku trwały 23 dni. W moim przypadku przez cały ten czas ani jednej gałki lodów (pisząc to wyznanie liczę się z banem na forum)
No i pobiłeś mnie Na dwa ubiegłoroczne wyjazdy - 6 + 14 dni zjadłam jedna gałkę
sito_zabrze napisał(a):
Pewno przez całkowite zauroczenie sie cycami
Aemka91 napisał(a):bezrobotny500 napisał(a):Wszystkich zainteresowanych informuję iż moje chorwackie wakacje w 2019 roku trwały 23 dni. W moim przypadku przez cały ten czas ani jednej gałki lodów (pisząc to wyznanie liczę się z banem na forum)
Podziwiam! A możesz mi powiedzieć ile wydałeś przez te 23 dni plus minus na miejscu ?
sito_zabrze napisał(a):Pewno przez całkowite zauroczenie sie cycami
Kapitańska Baba napisał(a):A pewnie Smaczniejsze i nie tuczą
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko