Aemka91 napisał(a):Proszę zerknij sobie powyżej - to nie mnie cytujesz a czyjąś odpowiedź.
Już widzę.
Ale mój błąd wynika z Twojego błędnego cytowania i w poście który napisałaś wygląda to na Twoją wypowiedź ( postu powyżej Ciebie nie czytałem).
Aemka91 napisał(a):...Znajoma, która była w CRO trafiła kiedyś na kuchenkę do gotowania na balkonie...
Aemka91 napisał(a):To zdecydowanie nie jest pokój - to apartament Kula w miejscowości Janjina - wynajmujemy go razem z moimi rodzicami i siostrą, więc w sumie będzie 5 dorosłych i dwoje dzieci
piekara114 napisał(a):Janusz, tylko co właściciel rozumie przez słowo kuchnia?
piekara114 napisał(a):To już musi sobie dokładnie wyjaśnić z wynajmujacym.
Znając wyposażenie app/studiów w Chorwacji powinna być jakaś płyta, zwłaszcza biorąc pod uwagę jak duży jest ten apartament. No i ja nie spotkałam się z app bez kuchenki do gotowania, chyba że to był obiekt typowo hotelowy.
Koenig napisał(a):Wy się kuchnią emocjonujecie, a ja jak przeczytałem, że na 21 dni to aż mnie skręciło z zazdrości
Aemka91 napisał(a):Specjalnie pytaliśmy czy jest taka możliwość i czy jest pralka (wiem może to się wyda Wam głupie, ale przy dzieciach jest zawsze mnóstwo prania i łudziłam się, że da radę zabrać mniej ubrań i prać na miejscu)
piotrulex napisał(a):Aemka91 napisał(a): ... wakacje (2+2) na 21 dni... chodzi głównie o to, co wydamy na miejscu - śniadania mamy w cenie. Dzieci w wieku roku i 6 lat (młodszemu będziemy zabierać prowiant z PL) ... Czy Waszym zdaniem 5tys wystarczy ?
To daje 240zł dziennie dla 2 dorosłych i jednego 6-latka gdzie jesteście już po śniadaniu. Mając na uwadze kwaterę i ochotę w niej pichcenia to moim zdaniem spokojnie. Chodząc non stop na pizzę to też powinno wystarczyć. Chodząc po knajpach na bardziej wyszukane dania to absolutnie nie
sito_zabrze napisał(a):Ze też ja nie notowałem ileż to lodów zjedliśmy
Ale nie bylo raczej tego wiecej niz 15 gałek przez cały pobyt. 15 na 3 osoby No dziad. I do tego skąpy
sito_zabrze napisał(a):
Nie odmawiając dziecku lodów, sobie piwa, Aśce wina i rakiji .
P.S. bez zwiedzania
wikol napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ze też ja nie notowałem ileż to lodów zjedliśmy
Ale nie bylo raczej tego wiecej niz 15 gałek przez cały pobyt. 15 na 3 osoby No dziad. I do tego skąpysito_zabrze napisał(a):
Nie odmawiając dziecku lodów, sobie piwa, Aśce wina i rakiji .
P.S. bez zwiedzania
Rzeczywiście przy takiej rozrzutności musiało starczyć 200zł. Nie odmawiając sobie lodów - całe 15 sztuk gałek na całe wakacje.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko