Ceny spoko, nawet bardzo. Ile biorą w sierpniu?
Pierwsza fotka, bardzo wysoko od lustra wody. Trzeba się było pewnie nachodzić.
Ural napisał(a):Raczej tarasu to Ty nie miałeś tylko balkon.
Garo&Justa napisał(a):Ceny spoko, nawet bardzo. Ile biorą w sierpniu?
Pierwsza fotka, bardzo wysoko od lustra wody. Trzeba się było pewnie nachodzić.
cro_beginer napisał(a):robertms napisał(a):<POPRAWIONE>
Moze cos konkretniejszego w temacie watku - podliczylem "na goraco":
- 11 noclegow - ok. 2200 zl.
- winiety + autrostardy (SK + HUN + HR) - 370 zl.
- paliwo - ok. 3000 km. - ok. 1000 zl.
- reszta - ok. 2700 zl.
- w drodze do CRO - 1 dzien w Energylandii + nocleg: 3 bilety "dorosle" - ok. 500 zl.
Suma to ok. 6700 zl (sama CRO ok. 6200)...
pozdrawiam po powrocie...
<POPRAWIONE>
Sory, ale jak Wy to robicie że nocleg wychodzi wam po 46 euro za dobę a mnie 100...? Jakie to miejscowości ile pokoi i jaka odległość od plaży? No czuję się jak frajer jak czytam o takich cena za pokoje ...
Pozdrowienia
Dedeusz napisał(a):Wyspa Pag. Miejscowość Pag. Apartmani Presecki Nocleg 9 nocy 16 euro osoba noc. Zarezerwowane na kilka dni przed przyjazdem. Od 4 do 13 sierpnia. Winieta Austria 10.20 euro. Autostrada Chorwacja w obie strony płatne kartą 212zl. Paliwo diesel około 525zl. Rejs statkiem 280 kun osoba. Reszta tj. Np. Jedzenie lody pamiątki zakupy piwo itp. Ok 350euro. Łącznie za 2 osoby pobyt 10 dni około 3700zl za wszystko. Jedzenie codzień restauracje. Wszystko kupowane na miejscu.
piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):Wyspa Pag. Miejscowość Pag. Apartmani Presecki Nocleg 9 nocy 16 euro osoba noc. Zarezerwowane na kilka dni przed przyjazdem. Od 4 do 13 sierpnia. Winieta Austria 10.20 euro. Autostrada Chorwacja w obie strony płatne kartą 212zl. Paliwo diesel około 525zl. Rejs statkiem 280 kun osoba. Reszta tj. Np. Jedzenie lody pamiątki zakupy piwo itp. Ok 350euro. Łącznie za 2 osoby pobyt 10 dni około 3700zl za wszystko. Jedzenie codzień restauracje. Wszystko kupowane na miejscu.
To mieliście 2-osobowy apartament za 32E za noc?
Dedeusz napisał(a):piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):Wyspa Pag. Miejscowość Pag. Apartmani Presecki Nocleg 9 nocy 16 euro osoba noc. Zarezerwowane na kilka dni przed przyjazdem. Od 4 do 13 sierpnia. Winieta Austria 10.20 euro. Autostrada Chorwacja w obie strony płatne kartą 212zl. Paliwo diesel około 525zl. Rejs statkiem 280 kun osoba. Reszta tj. Np. Jedzenie lody pamiątki zakupy piwo itp. Ok 350euro. Łącznie za 2 osoby pobyt 10 dni około 3700zl za wszystko. Jedzenie codzień restauracje. Wszystko kupowane na miejscu.
Sorki nie dodałem. Apartament 6 osobowy 96euro ale policzyłem za parę
piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):Wyspa Pag. Miejscowość Pag. Apartmani Presecki Wyliczenie za 2 osoby! Nocleg 9 nocy 32euro para. Zarezerwowane na kilka dni przed przyjazdem. Od 4 do 13 sierpnia. Winieta Austria 10.20 euro. Autostrada Chorwacja w obie strony płatne kartą 212zl. Paliwo diesel około 525zl. Rejs statkiem 280 kun osoba. Reszta tj. Np. Jedzenie lody pamiątki zakupy piwo itp. Ok 350euro. Łącznie za 2 osoby pobyt 10 dni około 3700zl za wszystko. Jedzenie codzień restauracje. Wszystko kupowane na miejscu.
Tak też myślałem, ale KONIECZNIE trzeba dodawać takie informację
Paliwo też dzielone?
Jak jedzenie codziennie w restauracjach to mi się te 3,7 koła nie spina ...
Dedeusz napisał(a):piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):piotrulex napisał(a):Dedeusz napisał(a):Wyspa Pag. Miejscowość Pag. Apartmani Presecki Wyliczenie za 2 osoby! Nocleg 9 nocy 32euro para. Zarezerwowane na kilka dni przed przyjazdem. Od 4 do 13 sierpnia. Winieta Austria 10.20 euro. Autostrada Chorwacja w obie strony płatne kartą 212zl. Paliwo diesel około 525zl. Rejs statkiem 280 kun osoba. Reszta tj. Np. Jedzenie lody pamiątki zakupy piwo itp. Ok 350euro. Łącznie za 2 osoby pobyt 10 dni około 3700zl za wszystko. Jedzenie codzień restauracje. Wszystko kupowane na miejscu.
Tak też myślałem, ale KONIECZNIE trzeba dodawać takie informację
Paliwo też dzielone?
Jak jedzenie codziennie w restauracjach to mi się te 3,7 koła nie spina ...
Tak jedzenie codzień w restauracji. Średnio dziennie w granicach 200kun mi wyszło za nas dwoje. Wszystko podałem za dwie osoby
piotrulex napisał(a):,,,,,,,,,
Wychodzi niecałe 23zł na 100km czyli z 4,5 literka
,,,,,,,,,
..
599 napisał(a):piotrulex napisał(a):,,,,,,,,,
Wychodzi niecałe 23zł na 100km czyli z 4,5 literka
,,,,,,,,,
..
mój "ropniak" także tyle pali,
to weteran Bałkanów,teraz jet w Albani,
w ubuegłym roku
za "apartman" 4 osobowy płaciliśmy 15Euro (osoba)
zajmowaliśmy go we dwoje,
no ale to na początku września,
wikol napisał(a):200kn dziennie na wyżywienie dwóch osób wynosi 114zł dziennie czyli 57zł na głowę / w tym codzienne restauracje /
Qrczaki dajcie jakiś patent jak tego dokonać.
Dedeusz napisał(a):
No dokładnie 4.5 mi komputer w aucie pokazał i tak też spalił prędkość różna starałem się wedle znaków jechać ale nawet na autostradzie mimo że można 130 było ciężko bo ruch straszny
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko