Chorwacja jest najdroższa w Europie dla turystów z Anglii!
porównanie cen
sito_zabrze napisał(a):Ja musze przeliczyć na nowo budżet....
Poniewaz jedziemy troszke nowszym autem, do tego gaz jest tańszy niż w zeszłym roku wyszlo mi ze zejdziemy ponizej 1000zł za paliwo i winiety CZ, A , SLO . Trasa Zabrze - Tribunj, razem 2100km
Za zaoszczędzone 100zł obiecuje kupić młodemu lody albo Aśce wino na romantyczne wieczory....
wikol napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja musze przeliczyć na nowo budżet....
Poniewaz jedziemy troszke nowszym autem, do tego gaz jest tańszy niż w zeszłym roku wyszlo mi ze zejdziemy ponizej 1000zł za paliwo i winiety CZ, A , SLO . Trasa Zabrze - Tribunj, razem 2100km
Za zaoszczędzone 100zł obiecuje kupić młodemu lody albo Aśce wino na romantyczne wieczory....
Ja mam do pokonania 3000km przy spalaniu PB wyjdzie 1150zł za paliwo. Plus winiety Słowacja, Węgry - wyjdzie około 1300zł.
Jadę po 25.08 i płacę 60EUR zamiast 90EUR w sezonie.
Ural napisał(a):wikol napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja musze przeliczyć na nowo budżet....
Ja mam do pokonania 3000km przy spalaniu PB wyjdzie 1150zł za paliwo. Plus winiety Słowacja, Węgry - wyjdzie około 1300zł.
Jadę po 25.08 i płacę 60EUR zamiast 90EUR w sezonie.
Kolega Wikol sprytny jest.
yzedef napisał(a):bigredone napisał(a):Byłem parę lat temu Na Peljesacu od 7 września na 10 dni. Gospodarz dopłacał mi 10 E/dzień żebym tylko był..
Nie rób sobie takich jaj bo jeszcze ktoś w to uwierzy
bigredone napisał(a):Byłem parę lat temu Na Peljesacu od 7 września na 10 dni. Gospodarz dopłacał mi 10 E/dzień żebym tylko był..
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko