napisał(a) sito_zabrze » 14.07.2019 12:48
sviva napisał(a):sito_zabrze napisał(a):sviva napisał(a):sito_zabrze napisał(a):My na 9 razy tylko raz byliśmy sami, w zeszłym roku.
Wieczorem jak młody padł to brakowało nam kogoś do remika albo drinka
. Nudno moze nie było ale wolimy towarzystwo.
Po tylu wyjazdach znajomości są utrzymane. Oczywiście był przypadek scysji itp ale ogólnie spoko. Z jednymi znajomymi mimo ze utrzymujemy kontakt raczej byśmy drugi raz nie pojechali. Oni szukali na miejscu salonów i marmurów, my raczej swojskich klimatów.
W tym roku jedziemy z kimś z kim chcielismy zawsze pojechać. Dzieci w tym samym wieku. My znamy sie jak stare konie.
Do tego dzięki temu mamy apartman za 90E na dwie rodziny z basenem czyli 45E za 2+1 w sezonie.... Znajomość postaramy sie podtrzymać wieczorami przy dobrym drinku
Chryste Panie, gdzie takie apartamenty są? Ja płacę 85 euro od 18.07 za app 2+2, 3 linia brzegowa a basen to sobie muszę dmuchany z PL wziąć jeśli chcę
W Tribunj. Nie wiem która linia brzegowa.
Apartman Lory
600m do morza
Zdjęcia apartamentu i okolic niczego sobie. Trochę mnie to 600 m przeraża
No i basen w naszym przypadku na razie nie zdaje egzaminu bo mamy dzieci 4 i 1,5 roku.
My płacimy 85 euro za apratament w Tucepi ( wg właścicielki cena dlatego taka bo jedziemy do niej drugi raz a że za pierwszym razem nie sprawialiśmy problemów, byliśmy wtedy jeszcze z moimi rodzicami i właścicielka z moją mamą niejedną kawę i winko wypiła podczas wieczornych rozmów to tym razem była smutna, że rodzice nie jadą
)
Do morza 100 m ale trzeba przejść przez drogę.
600m to tak akurat. W zeszlym roku mieliśmy 1200 w Makarskiej . Cena była podobna, apartman troche gorszy i bez basenu. No i po sezonie. Dzieciak miał 3,5 roku i dawał rade.
Teraz ma 4,5 roku. Ponieważ jest raczej ruchliwy to 600m ogarnie na rowerku biegowym w pare minut
Ostanie 3 noclegi mamy za 75E ponieważ od 25 sierpnia cena idzie w dół
Za dnia bedzie plaża. Wieczorami basen z drinkiem
Na 120mkw jest 3 sypialnie, salon z kuchnią, 2 balkony, pralka, zmywarka, kawiarka, klima..... całe piętro do naszej dyspozycji. Piętro wyzej są 2 apartmany. Widze ze oba są zajęte. Moze bedzie jaka integracja wieczorami
Do Vodic blisko, do marketu, do stacji z LPG, okolica dobrze znana , plaże fajne.