sito_zabrze napisał(a):
Autostrady mozna ominąć chociaz ja sobie tego nie potrafię wyobrazić
Jacek_P napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Autostrady mozna ominąć chociaz ja sobie tego nie potrafię wyobrazić
Nie żebym chciał jakoś arbitralnie to rozstrzygać, ale kurczę, kupujemy garnitur to i na krawat trzeba uzbierać.
Pewnie, można w garniturze i laciach z rozpiętą koszulą. Co kto lubi. Są tacy co lubią boczne drogi
Jacek_P napisał(a):Wiemy może jak procentowo in plus wychodzi podwyżka cen autostrad w HR? To generalna podwyżka czy ta w związku z sezonem?
piekara114 napisał(a): zawsze odpowiadam, że wcześniej planuję i coś odkładam i się uzbiera
Trajgul napisał(a):piekara114 napisał(a): zawsze odpowiadam, że wcześniej planuję i coś odkładam i się uzbiera
Dziś kolega w pracy mnie zapytał czy w tym roku również Chorwacja i ile kosztowały mniej więcej poprzednie wakacje. Niestety w tym roku nie jadę i tak wspólnie stwierdziliśmy oczywisty fakt, że w tym kraju trzeba odłożyć min. 500-600zł miesięcznie przez rok, na tydzień wakacji w Chorwacji, raz w roku (przykładowo czteroosobowa rodzina), co często jest niewykonalne, jak ktoś nie ma innych dochodów.
Janusz Bajcer napisał(a):wikol napisał(a):Dzięki programowi 500+ na KAŻDE dziecko, więcej polskich rodzin będzie jechać do Chorwacji. Za rok może być tłoczniej i trochę drożej.wikol napisał(a):/500+ plus 500+ / x12 miesięcy = 12000zł.
Czyli wakacje nic nie będą Cie kosztować.
Za rok będzie 1500+ czyli 18000zł = kolejne wakacje za darmo
Ostrzegam - jeśli jeszcze raz napiszesz, że pomoc socjalna ma wpływ na koszt urlopu, wylądujesz na przymusowym dwutygodniowym urlopie.
Za komentarz do tego postu również.
wikol napisał(a):Skarbonka straciła rację bytu...teraz są przelewy na 5 z przodu
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko