sito_zabrze napisał(a):A ja myśle ze nie macie racji
Ja bym pojechał nawet na 7 dni
Moje najkrótsze pobyty to 4 dni i 7 dni
Pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):A ja myśle ze nie macie racji
Ja bym pojechał nawet na 7 dni
Moje najkrótsze pobyty to 4 dni i 7 dni
Phi, ja raz do Triestu pojechałem dosłownie na trzy godziny i wróciłem do domu. Rok temu - do Jastrzębiej Góry i nazad. Teraz w środę jadę do Gdańska. Dla chcącego nic trudnego.
Pääkäyttäjä napisał(a):Czasem wsiadam w auto aby pojeździć bez celu. Bez radia, bez myślenia o pierdołach, itp. Zdarzało się spontanicznie pojechać gdzieś daleko. Wypić herbatę, zjeść ciastko i wrócić nienerwowo do domu. Trudno to nazwać wypoczynkiem a przysłowiowy road trip mogę chyba za taki uznać.
piotrulex napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Czasem wsiadam w auto aby pojeździć bez celu. Bez radia, bez myślenia o pierdołach, itp. Zdarzało się spontanicznie pojechać gdzieś daleko. Wypić herbatę, zjeść ciastko i wrócić nienerwowo do domu. Trudno to nazwać wypoczynkiem a przysłowiowy road trip mogę chyba za taki uznać.
Ja się sporo w robocie najeżdżę, kręcenie autem bez celu w moim wieku już mnie nie relaksuje . Wolimy sobie saunę włączyć i w domowym mini spa spędzić kilka godzin
Pääkäyttäjä napisał(a): ... raz wsiadam na rower pokręcić się bez celu po okolicy a czasem robię to z autem. Sauna - fajnie Ci.
ogorek napisał(a):Kilka lat temu zrobilem uprawnienia motorowodne, kupiem RIB-a
...
Do CRO z łodką na 5 dni spokojnie mogę znowu pojechać - nie musze na dłużej ale na pewno nie krócej
wikol napisał(a):Noclegi w BaskaVoda na 11 dni około 440EUR. Dojazd plus winiety, noclegi około 1500zł. Zabawa zaczyna się od 3200zł. Ile wydam na miejscu nie wiem. Pare razy obiad w knajpie musowo. Wieczorem girice z zimnym piwkiem.
wikol napisał(a):Na booking nie patrzę gdyż ta sama oferta przez tą platformę była droższa o 140EUR niż bezposrednio od właściciela.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko