Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ile kosztuje sprzęt do nurkowania ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 03.07.2004 21:14

Cześć!
Jako, że w Cro woda w morzu super przejrzysta, ciem trochu ponurkować w te wakacje. Żadne tam prwadziwe nurkowanie z butlami etc, ale ze sprzętem ABC. 3 lata temu kupiłem w Cro maskę i fajkę po dość atrakcyjnej cenie (jak mi się wydaje), ale zabrakło płetw. W tym roku płetwy mieć muszę! :-) No i pojawia się pytanie: gdzie kupić? W Polsce czy w Chorwacji? Wczoraj widziałem w sklepie sportowym Mares Plana Avanti Tre (czy jakoś tak) za niecałe 200zł. Jak na moje potrzeby sprzęt dobry, ale trochę drogo. Może ktoś wie czy można liczyć na dużo niższą cenę w Chorwacji? A może ktoś ma namiary na jakiś ichniejszy sklep internetowy?
Krzysiek.
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 03.07.2004 21:35

Ja mam firmy SALVAS Wave chanel za 69zł, w Chorwacji te same były za 112 kun
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 03.07.2004 21:40

Czyli cena podobna. Widziałem inne wątki na podobny temat, ale szczerze mówiąc nie rozwiały moich wątpliwości.
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 03.07.2004 21:45

Ja kupiłem prosty sprzęt tzn.płetwy za 68 zł. i świetnie się sprawdziły.
Myślę że do "wczasowego" nurkowania ABC nie potrzeba markowego sprzętu,ale jak masz dużo kasiory to możesz zaszaleć. 8) 8) 8)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 06.07.2004 08:50

..ja polecam kupowac maske dobra markowa, a w zadnim wypadku nie na bazarze w CRO lub w hipermarketach w Polsce chociarz by bile markowe (najczensciej sa zle i podrabiane)
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 06.07.2004 08:58

Leon napisał(a):..ja polecam kupowac maske dobra markowa, a w zadnim wypadku nie na bazarze w CRO lub w hipermarketach w Polsce chociarz by bile markowe (najczensciej sa zle i podrabiane)

Ja też tak uważam. Pływanie ma być przyjemne, a przeciekająca maska strasznie wkurza. Lepiej dołożyć te 100 złociszy - biorąc pod uwagę koszt całego wyjazdu to nie są duże pieniądze.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone