Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje sms ...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kowal38
Cromaniak
Ile kosztuje sms ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 04.06.2004 18:18

Ile kosztuje sms w Chorwacji
-w popie
-heyah
a ile minuta rozmowy ?
Czy trzeba wybierać sieć ręcznie czy telefon wybierze automatycznie ?Mam telefon na popa i na heyah (simloski zdjęte ,chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie )
Prosiłbym o jakieś proste wytłumaczenie tego tematu , bo strasznie ciężko trybię jeśli chodzi o komórki i roaming
Dzięki :la: :papa:
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 04.06.2004 19:57

lub...czy ktoś korzystał w ubiegłym roku w Chorwacji z komórki na -popa-
i jak to wyglądało cenowo,jaki operator,jaki nr się stuka w Hr wysyłając np sms z 501000000 na 502000000 ?
szon
Odkrywca
Ceny

Nieprzeczytany postnapisał(a) szon » 04.06.2004 22:07

Rozmowa z Chorwacji do Polski w szczycie kosztuje 5,48 zl (Heyah i Tak Tak), 5 zł (POP i Mix). SMS kosztuje 2 zł. Dla mających abonament najtańsza jest sieć HT Mobile i minuta kosztuje 4,24 zł a sms 0,71 zł. Dane te podałem za aktualnym numerem Profitu. Pozdrawiam.
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 09.06.2004 17:05

Proponuje zajrzeć na mój wątek. Poruszyłem tam kwestie opłacalności roamingu

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=4323

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone