Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ile kaski na 10 dni

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 28.05.2006 16:28

sorki ale za ciorta nie umiem znaleźć tekstu że tunel ma 2 nitki natomiast najedź sobie na mapce na odcinek A1 zaznacz w zakładce tunel Mala Kapela i wyskoczy fotka po lewej stronie - jak widać jeden pas w 1 stronę a 2 pas w drugą stronę jeśli chodzi o Sv. Rok podobnie pokazany jest na fotce - tylko 1 dziura w górze jest pokazana.
Od sierpnia 2005 w tunelu są 2-nitki, możesz to nawet przeczytać na stronie którą podałes

Jeśli chodzi o sierpień 2005 to na 100% nie były otwarte bo jechałem przez oba 26 sierpnia tam i 10 września spowrotem także..... :roll:
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 28.05.2006 16:42

z powrotem.
Szkoda gadać
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 28.05.2006 22:40

z powrotem.
Szkoda gadać

Miodek to ja nie jestem :cry: ale jako argument w dyskusji Twój post niewiele wniósł. Może z czasem interpunkcję i gramatykę będziemy tutaj studiować ale nie wiem czy to na tym forum ma sens.
Możesz skopiować ten fragment tekstu z hac.hr gdzie pisze o otwarciu tuneli bo jestem żywo zainteresowany tematem :lol: Wg informacji które wyczytałeś to ja jechałem pod prąd ( i wielu wielu innych również 8O ) :lol:
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 29.05.2006 08:04

Muszę poprzeć Richa bo w sierpniu również jechaliśmy tunelami w drodze do Trogiru i w tunelach było po jednej nitce. Jedziemy do chorwacji 3 raz. Zawsze wyjeżdżamy w piątek wieczorem, potem nocleg z soboty na niedzielę w Karlovacu. Przez tunele jedziemy w niedzilę rankiem i korków jeszcze nie ma lub sa małe wynikające po prostu z wolniejszego wjazdu do tunelu. Wydaje mi się że większość turystów przybywa do Cro w sobotę. Pozdr
dobis1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dobis1964 » 30.05.2006 12:25

woka napisał(a):m_mati, bez urazy. Pomyślałem sobie, że jak kasy jest tyle ile jest, to wczasy mogą sie przeobrazic w mały koszmarek. Z jednej strony super wrażenia, z drugiej ... wkurzające jak inni mogą sobie pozwolić na więcej. Tylko tyle miałem na myśli. Ponadto ja sam w podobny sposób planuje swój wypoczynek. Sam decyduję, sam wybieram. Pozdrawiam.

Dla większości ludzkości zawsze istnieją ci, których stać na więcej. Ale czy to takie ważne? Zależy czego się oczekuje po takim wyjeździe.
A najważniejsze z kim się jedzie. Tak sądzę. Choć oczywiście przyznam, że lepiej być pięknym, zdrowym i bogatym niż brzydkim, chorym i biednym. Pozdr.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

ile kaski na 10 dni - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone