cisa2 napisał(a):anka581 napisał(a):A ja mam pytanie
W zeszłym roku wyjazd 29.07 piątek o godz 14.30 okolice Poznania . Jechaliśmy przez Boboszów ,Brno , Wiedeń, Graz , objazd Ptuj. W nocy około 12 postój na 5 godzin ,aby się przespać za Wiedniem . W Chorwacji trafiliśmy na takieeee korki ,że od godz 8.30 do 16 jechaliśmy odcinek Zagrzeb- Trogir .
O której zaprawieni w boju ,wyjeżdżają w taką trasę z okolic Poznania . Chcemy być na miejscu w tym roku koło południa .Meldujemy się 19.07 na Ciovo
Niema reguły.My z okolic Poznania 2 lata temu wyjazd w piątek o 17:00 i na miejscu w Medici 11 rano.W zeszłym roku wyjazd piątek godz 11:00 i na miejscu też 11:00. Tunel Sveti Rock był zamknięty i 5 godzin w plecy
cisa2 napisał(a):Zapomniałem jeszcze dodać że na granicy SLo-Cro też odstaliliśmy ze 2 godz.
kamzio napisał(a):Taką trasą to się jeździło 10 lat temu kiedy nie było A1 przez Gorzyczki. Ze Zgierza 22 godziny? WTF? Z Siedlec ostatnie dwa wyjazdy do CRO zajęły mi 16,5 h do Tucepi a w następnym roku tyle samo do Promajny, a mam 250 km dalej od Ciebie.Patryk Pe napisał(a):Trasa Zgierz (woj. łódzkie) - Tucepi przez Słowację i Węgry (autostrada). Najgorszy odcinek to Cieszyn - Żilina.
majchrzy napisał(a):kamzio napisał(a):Taką trasą to się jeździło 10 lat temu kiedy nie było A1 przez Gorzyczki. Ze Zgierza 22 godziny? WTF? Z Siedlec ostatnie dwa wyjazdy do CRO zajęły mi 16,5 h do Tucepi a w następnym roku tyle samo do Promajny, a mam 250 km dalej od Ciebie.Patryk Pe napisał(a):Trasa Zgierz (woj. łódzkie) - Tucepi przez Słowację i Węgry (autostrada). Najgorszy odcinek to Cieszyn - Żilina.
W zeszłym roku Siedlce - Tucepii 19-20h, mslę że zależy to od tego co się dzieje na drodze. Nas spowolniło kilka wypadków a co się z tym wiąże korki na autostradzie.
lew napisał(a):...... przeciez prawie na calej trasie jest dwupasmowka , a od Pyrzowic autostrada czyli 130- 140 km/h
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi