Tu mój przejazd z rozbiciem na kolejne państwa - na podstawie pliku KML z rejestratora jazdy
https://drive.google.com/open?id=10o-Yo ... sp=sharing
Sol-Wagon napisał(a):przekraczając granicę Czarnogóra-Chorwacja mijałem się z Sharanem o rejestracji GD...
google pokazuje 19 h samej tylko jady...1.905 km...ciekawe ile faktycznie takie coś zajmuje...podziwiam i zazdroszczę determinacji...
kacperix1984 napisał(a):Wrocław - Baska na KRK,
Czechy, Austria, Węgry, Słowenia i Chorwacja do Zagrzebia niepłatnymi, nastepnie od Zagrzebia już Płatną Autostradą
987km Czas 11h.33min i tylko dlatego że pełno objazdów w Austrii ze względu na remonty.
Nie spodziewałem się że 86 na Węgrzech jest w takim fajnym stanie, ostatni raz jechałem 3 lata temu
Wyjazd 22.30 na miejscu o 10.03. (3 postoje w tym jeden na tankowanie i 2 razy na odpoczynek dla małego od fotelika)
kacperix1984 napisał(a):Wrocław - Baska na KRK,
Czechy, Austria, Węgry, Słowenia i Chorwacja do Zagrzebia niepłatnymi, nastepnie od Zagrzebia już Płatną Autostradą
987km Czas 11h.33min i tylko dlatego że pełno objazdów w Austrii ze względu na remonty.
Nie spodziewałem się że 86 na Węgrzech jest w takim fajnym stanie, ostatni raz jechałem 3 lata temu
te kiero napisał(a):kacperix1984 napisał(a):Wrocław - Baska na KRK,
Wyjazd 22.30 na miejscu o 10.03. (3 postoje w tym jeden na tankowanie i 2 razy na odpoczynek dla małego od fotelika)
poproszę o link do trasy, zadałem sobie trochę trudu i 11h jazdy mapa pokazuje dojazdu - nie płatnymi po wskazanych krajach do Zagrzebia - a gdzie tam jeszcze Baśka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi