leswac napisał(a):moi drodzy
nie szarżujcie na drogach. pamiętajcie o odpoczynku zwłaszcza po przejechanej nocce.
ja jadę poznań 09.00 do Czech wjeżdżam około 14.00, we Wiedniu tak 20.00-21.00 do Chorwacji wjazd przed północą 0.00 ciągnę do ok. 03.00 rano i jestem jakieś 200-250 km od Breli. potem luli luli do 06.00 i spokojnie na luzie jestem na 08.00-09.00 na miejscu.
jadę jako jeden szofer niestety i trzeba jeszcze brać pod uwagę ewentualne korki i zatory na drogach.
slawekkg napisał(a):Witam na świeżo po trasie. Wyjazd Kołobrzeg -Graz 5,30 na miejscu przed 18 z meldunkiem w Ibis.(1230 km.) Max.predkosc nie przekraczała 140 przez Niemcy do AustiDwa postoje po15 min. Jutroo napisze ile zajął mi doja z d do Vodic z objazdem. Pozdrawiam z noclegu.
valdemar napisał(a):slawekkg napisał(a):Witam na świeżo po trasie. Wyjazd Kołobrzeg -Graz 5,30 na miejscu przed 18 z meldunkiem w Ibis.(1230 km.) Max.predkosc nie przekraczała 140 przez Niemcy do AustiDwa postoje po15 min. Jutroo napisze ile zajął mi doja z d do Vodic z objazdem. Pozdrawiam z noclegu.
2 postoje po 15 minut przez 12 godzin? To był jakiś odcinek specjalny dla twardzieli?
valdemar napisał(a):Nie przeciętne, ale to jakiś hardkor, gdzie śniadanie i obiad? Wyjazd z dziećmi? Z tymi ocenami swoich możliwości "zawsze jestem świeży i skoncentrowany" to bym uważał, bo to mit...
valdemar napisał(a): a przydrożne zajazdy i czardy mają swój dodatkowy urok, pod tym względem w taniosc i bylejakosc nie idę, jajek na twardo i innych walowek najadlem się za dziecka.
valdemar napisał(a):Polecam
gulyacsarda.hu
Lepsze od jajek na twardo
Choć oczywiście trochę droższe, ale rozumiem, bywają ograniczenia finansowe
valdemar napisał(a):Nie przeciętne, ale to jakiś hardkor, gdzie śniadanie i obiad? Wyjazd z dziećmi? Z tymi ocenami swoich możliwości "zawsze jestem świeży i skoncentrowany" to bym uważał, bo to mit...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi