Rysio napisał(a): 41 stopni na dworze było...
Widzę, że nie tylko auto ucierpiało......
Sol-Wagon napisał(a):gdyby mi zależało tylko na dotarciu w konkretne miejsce lub gdybym jechał daną drogą n-ty raz z rzędu - mądra jest noc:)
nie każdego też interesuje rozkoszowanie się krajobrazem...
Sol-Wagon napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):gdyby mi zależało tylko na dotarciu w konkretne miejsce lub gdybym jechał daną drogą n-ty raz z rzędu - mądra jest noc:)
nie każdego też interesuje rozkoszowanie się krajobrazem...
tego jeszcze nikt nie komentował
jeździcie zawsze tymi samymi drogami?
gon napisał(a):Trasa Zduńska Wola - Zaostrog prawie 1400 km. Wyjazd o 16 w piątek, cel osiągnięty o 9 w sobotę (17 godz.). Trasa na pełnym luzie bez przekroczeń ograniczeń z ominięciem Słowenii, jeden dłuższy odpoczynek odpoczynek ok 6 rano i drzemka 40 minut. Powrót - wyjazd o 12, zakupy w Makarskiej ok 1 godzina w domu na 6 rano (18 godz.)
klerjeser napisał(a):gon napisał(a):Trasa Zduńska Wola - Zaostrog prawie 1400 km. Wyjazd o 16 w piątek, cel osiągnięty o 9 w sobotę (17 godz.). Trasa na pełnym luzie bez przekroczeń ograniczeń z ominięciem Słowenii, jeden dłuższy odpoczynek odpoczynek ok 6 rano i drzemka 40 minut. Powrót - wyjazd o 12, zakupy w Makarskiej ok 1 godzina w domu na 6 rano (18 godz.)
Podziwiam zdolność do jazdy po 40 minutach drzemki z głową na kierownicy. Byle tylko z daleka ode mnie na trasie...
gon napisał(a):jeden dłuższy odpoczynek odpoczynek ok 6 rano i drzemka 40 minut
euromissile napisał(a):klerjeser napisał(a):gon napisał(a):Trasa Zduńska Wola - Zaostrog prawie 1400 km. Wyjazd o 16 w piątek, cel osiągnięty o 9 w sobotę (17 godz.). Trasa na pełnym luzie bez przekroczeń ograniczeń z ominięciem Słowenii, jeden dłuższy odpoczynek odpoczynek ok 6 rano i drzemka 40 minut. Powrót - wyjazd o 12, zakupy w Makarskiej ok 1 godzina w domu na 6 rano (18 godz.)
Podziwiam zdolność do jazdy po 40 minutach drzemki z głową na kierownicy. Byle tylko z daleka ode mnie na trasie...
wiesz, to ze Ty po drzemce jestes nie do życia nie oznacza ze kazdy tak ma
mnie tez wystarczy 40-60 min i moge ruszac w kolejne x godzin bez trzymania głowy na kierownicy
euromissile napisał(a):piszesz ze podziwiasz i sugerujesz ze taki ktos gorzej jedzie od Ciebie
jest wielu grozniejszych kierowców na drodze od tego co przespi sie w trasie po czym dobrze sie czuje i rusza dalej i to do tych bys musiał powiedziec by trzymali sie zdala od Ciebie. Tylko wtedy chyba bys musiał zrezygnowac z jazdy publicznymi drogami, nie wiem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi