Jarek_Lodz napisał(a):Nie pisalem ze dychnalem/spalem (w drodze nie spie). Odpoczynki tylko na tankowanie. Przecietna z odcinka miedzy tankowania na autocescie i w Czechach przy Ostrawie 118 km/h.
marcinz84 napisał(a):Może i tak jechał, tylko po co narażać zdrowie swoje i rodziny. Jadąc do i z Chorwacji mijali nas tacy "rajdowcy". Tylko gdy ich szczęście opuści to mogą skończyć jak polski bus na autostradzie w Czechach My jadąc z Bolesławca do Rogoznicy 16 godz. z powrotem 15 godz. Jechaliśmy w nocy, dwóch kierowców i 4,5 postojów na rozprostowanie nóg i ze względu na małego szkraba
Jarek_Lodz napisał(a):Nie pisalem ze dychnalem/spalem (w drodze nie spie). Odpoczynki tylko na tankowanie. Przecietna z odcinka miedzy tankowania na autocescie i w Czechach przy Ostrawie 118 km/h.
Jarek_Lodz napisał(a):Wlasnie prxyjechalismy Zaostrog-Lodz 12,5 h...
showtek2 napisał(a):Teraz jak jechalem to ~1250 km w 14 godzin, w tym 1,5 godziny snu...
klerjeser napisał(a):Jarek_Lodz napisał(a):Nie pisalem ze dychnalem/spalem (w drodze nie spie). Odpoczynki tylko na tankowanie. Przecietna z odcinka miedzy tankowania na autocescie i w Czechach przy Ostrawie 118 km/h.
Na jakimś odcinku specjalnym się ścigałeś? bez jedzenia, bez rozprostowania kości, taka trasa na raz? przecież to zagrożenie dla ciebie, twojej rodziny i innych kierowców. Na całej trasie miałeś średnią ponad 100? Niemożliwe.
Gizmowy napisał(a):Jarek_Lodz napisał(a):Nie pisalem ze dychnalem/spalem (w drodze nie spie). Odpoczynki tylko na tankowanie. Przecietna z odcinka miedzy tankowania na autocescie i w Czechach przy Ostrawie 118 km/h.
Proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem to, co napisałem. Potem przejdź do swojego wpisuJarek_Lodz napisał(a):Wlasnie prxyjechalismy Zaostrog-Lodz 12,5 h...
Następnie podjedź kilka linijek wyżej i znajdziesz:showtek2 napisał(a):Teraz jak jechalem to ~1250 km w 14 godzin, w tym 1,5 godziny snu...
Po odjęciu 1,5h noclegu na jednym zbiorniku wychodzi średnia równa 100km/h - taki sam samobójca jak Ty. Chociaż mój instruktor z jazdy defensywnej raczej nazwałby Was snajperami czyhającymi na jego życie.
Gizmowy napisał(a):Jarek_Lodz napisał(a):Nie pisalem ze dychnalem/spalem (w drodze nie spie). Odpoczynki tylko na tankowanie. Przecietna z odcinka miedzy tankowania na autocescie i w Czechach przy Ostrawie 118 km/h.
Proszę Cię, przeczytaj ze zrozumieniem to, co napisałem. Potem przejdź do swojego wpisuJarek_Lodz napisał(a):Wlasnie prxyjechalismy Zaostrog-Lodz 12,5 h...
Następnie podjedź kilka linijek wyżej i znajdziesz:showtek2 napisał(a):Teraz jak jechalem to ~1250 km w 14 godzin, w tym 1,5 godziny snu...
Po odjęciu 1,5h noclegu na jednym zbiorniku wychodzi średnia równa 100km/h - taki sam samobójca jak Ty. Chociaż mój instruktor z jazdy defensywnej raczej nazwałby Was snajperami czyhającymi na jego życie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi