hrupek666 napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą w 100%. Ja dane podaje głównie jako ciekawostkę. Również dla tych którzy sądzili ze nie można w trasie spalić mniej niż w mieście. Zdjęcia wrzuciłem żeby uniknąć wpisów niedowiarkow jak np w zeszłym roku. To że spalilem mniej od kogoś nie oznacza ze czuje się lepszy, lub tym bardziej oszczędny. Jechałem swoim tempem w miarę przepisowo a spalanie jest jedynie podsumowaniem.
Pozdrawiam
No tak tylko jak policzysz sobie twoją średnią prędkość czyli czas przejazdu i kilometry to ni jak nie wyjdzie 91
Jarek_Lodz napisał(a):Lodz-Makarska 13h 17:00-6:00
hrupek666 napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą w 100%. Ja dane podaje głównie jako ciekawostkę. Również dla tych którzy sądzili ze nie można w trasie spalić mniej niż w mieście. Zdjęcia wrzuciłem żeby uniknąć wpisów niedowiarkow jak np w zeszłym roku. To że spalilem mniej od kogoś nie oznacza ze czuje się lepszy, lub tym bardziej oszczędny. Jechałem swoim tempem w miarę przepisowo a spalanie jest jedynie podsumowaniem.
Pozdrawiam
No tak tylko jak policzysz sobie twoją średnią prędkość czyli czas przejazdu i kilometry to ni jak nie wyjdzie 91
Rafal G-ce napisał(a):hrupek666 napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą w 100%. Ja dane podaje głównie jako ciekawostkę. Również dla tych którzy sądzili ze nie można w trasie spalić mniej niż w mieście. Zdjęcia wrzuciłem żeby uniknąć wpisów niedowiarkow jak np w zeszłym roku. To że spalilem mniej od kogoś nie oznacza ze czuje się lepszy, lub tym bardziej oszczędny. Jechałem swoim tempem w miarę przepisowo a spalanie jest jedynie podsumowaniem.
Pozdrawiam
Chciałbys sie przyczepić, ale nie bardzo masz do czego. Komputer tak jak Ci kolega powyżej wytłumaczył policzy średnia prędkość tylko i wyłącznie z jazdy. Czy masz jeden postój, czy tak jak ja kilka w tym obiad, to będzie liczył tak samo. Jadę z dziećmi, a wakacje zaczynam od momentu kiedy wsiadam do samochodu. Wyrosłem juz z pobijania kolejnych rekordów czasów, czy prędkości.
Nie wiem w czym masz problem bo wcześniej wlasnie licząc na takie wpisy jak Twoj, zrobiłem i wkleiłem zdjęcia komputera. Średnia prędkość Z JAZDY potrzebna jest mi jedynie do tego żeby kolejny raz ktoś mi nie napisał ze spaliłem mniej, bo na autostradzie jechałem 80km/h. Dane podaje, bo sie mogą komuś przydać. To czy w nie wierzysz średnio mnie interesuje.
hrupek666 napisał(a):A jednak masz jakiś problem z samym sobą
hrupek666 napisał(a):, czy ja napisałem że wierze czy nie wierze
To co wkleiłeś na zdjęciach to kilometry i spalanie a nie czas przejazdu
hrupek666 napisał(a):Klepie mnie twoje spalanie, twoja średnia i twoje auto
hrupek666 napisał(a):(za mało jeżdżę samochodami żeby dyskutować)
ale jak coś piszesz to pisz żeby było jasne, tak jak napisałeś wyraźnie że jest to zdjęcie tylko z przejazdu,
hrupek666 napisał(a):mam jeszcze do ciebie pytanie, jakie spalanie ci wyszło na miejscu dużo jeździłeś
Pytam z ciekawości
Sol-Wagon napisał(a):Ja sie pytam gdzie jest moderator...czas na zbanowanie...
Rafal G-ce napisał(a):Wtrąciłeś sie do wątku, gdzie wpisujemy dane naszych przejazdów.
hrupek666 napisał(a):Rafal G-ce napisał(a):Wtrąciłeś sie do wątku, gdzie wpisujemy dane naszych przejazdów.
Temat brzmi "Ile godzin na przejazd. Uczciwie bez popisów" ty wkleiłeś zdjęcia ze spalaniem, kilometrami i średnią prędkością, jak to się ma do tematu wiesz tylko ty.
A wystarczyło odpisać na moje "wtrącenie" jazdy miałem 12 czy 30 godzin i tyle.
Bocian napisał(a):Rafal G-ce, nie przekonasz Policjanci tak mają
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi