Na spokojnie to raczej nie było, raczej zdecydowanie ponad ograniczenia prędkości....kostef napisał(a):Zmieniam się z żoną na 200km gdzie robie sobię drzemkę. Na spokojniehiste napisał(a):Naprawdę ponad 1500 km robisz w 13h.......i to pomimo tylu ograniczeń po drodze..... ech
To są bardziej realne i bezpieczne czasy przejazdu. 120-125 km na liczniku, czyli średnia ok 100.599 napisał(a):dzis o 4 rano wyjazd z Tucepi przez Slo, A,Cz,(drugi raz w moich wyjazdach),
1450km, w domu 19:30
Trajgul napisał(a):Kostef
Toruń - Brela 1530 km, w 13h?
Ja odliczając postoje, ten odcinek robiłem w minimalnie 17 godzin.
*Z postojami poniżej 20 godzin nie zszedłem.
ŁukaszCiupa napisał(a):Chcesz mi powiedzieć, że robiłeś coś koło 1670km w ciągu 13 godzin i to "szarpaną" trasą, bo z Wiednia do "Szamba" nie ma autostrady jednym ciągiem, przed Mikulovem też jej brakuje a potem na Cakovec też jazda landówkami??? Sorry, ale kaskaderska jazda to musiała byćkostef napisał(a):
Wyjazd z okolic Bydgoszczy/Torunia około 20:30 w sobote, dojazd około 9:30 Brela.
kostef napisał(a):Kurcze, poświęcając 17 godzin na dojazd raczej nie decydowałbym się na wakacje w Chorwacji mimo wszystko.
Zależy o jakim czasie piszesz, bo jeszcze 2 lata, było godzine dłużej ze względu na prace drogowe Łódź-Częstochowa.
kostef napisał(a):Nigdy (odpukać) nie dostałem jeszcze mandatu z trasy, a jestem też wyprzedzany.
Nie uważam abym szalał.
Trajgul napisał(a):Teraz patrzę... Toruń - Brela przez Wiedeń, Szombathely, Google pokazuje 15,5h non stop jazdy, zobaczymy wieczorem
kostef napisał(a):histe napisał(a):Naprawdę ponad 1500 km robisz w 13h.......i to pomimo tylu ograniczeń po drodze..... ech
Zmieniam się z żoną na 200km gdzie robie sobię drzemkę. Na spokojnie
A droga o której piszecie - to tak, to właśnie ta, którą zawsze jeździłem - omijałem właśnie przez rondo A5 przez Dolga Vas.
marecky81 napisał(a):A nie lepiej aby żona prowadziła i zamieniała się z tobą na 200 km?
Drzemka pasażera przy nocnej jeździe to głupota. On jest od tego aby kierowca nie zasnął.
wikol napisał(a):Większych bzdur co do czasu przejazdu @kostef nie czytałem.
1550km w 13h w tym 160km/h w Polsce.
Bzdety i farmazony.
LUKASQ napisał(a):Także ponad 1500km w 13h to albo mocno naciągana bajka albo naprawdę gnanie na pełnym gazie na każdej możliwej autostradzie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi