histe napisał(a):Nie chcę wyjść na pedanta, ale niemal 1100 km w niecałe 11h z 2 przerwami i jadąc przepisowo - niemożliwe - nawet w nocy, no chyba, że przepisowo to znaczy +10/20- ale i tak dobry czas i zazdroszcze tak blisko granicy
robertms napisał(a):#sito_zabrze, czy GM nie pokazuje przypadkiem czas obecnie jadących (niekoniecznie przepisowo)? Czy trasa jest przeliczona na konkretne limity prędkości?
Mi komp pokazał 102 km/h.
sito_zabrze napisał(a):Tak z ciekawości sprawdzam sobie dziennie trasę na ten rok
im bliżej wakacji tym google bardziej skraca czas przejazdu
Dzisiaj pokazuje Zabrze - Tribunj 1052km 9h46min
histe napisał(a):Nie chcę wyjść na pedanta, ale niemal 1100 km w niecałe 11h z 2 przerwami i jadąc przepisowo - niemożliwe - nawet w nocy, no chyba, że przepisowo to znaczy +10/20- ale i tak dobry czas i zazdroszcze tak blisko granicy
naszastruga napisał(a):Z takim średnimi to chyba odcinki specjalne na czas, nie luźna wakacyjna jazda?
sito_zabrze napisał(a):naszastruga napisał(a):Z takim średnimi to chyba odcinki specjalne na czas, nie luźna wakacyjna jazda?
Luźna wakacyjna jazda na tempomacie
Prędkości max 130
Wiedeń i inne ograniczenia 80
Zresztą kto ma opla astre 1,6 w gazie wie że tym się nie da jechać inaczej. Uważam że jechaliśmy powoli, większość aut nas wyprzedzała....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi