napisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2021 09:58
boboo napisał(a):No to jeszcze raz:
gdzie napisałem jakie
ty masz podejście do pandemii?
gdzie oceniłem możliwości psychofizyczne
danej osoby?
Zapewne nie przeoczyłeś podkreślonego słowa "
kojarzy"?
Albo?
(i nie pytam o to jak rozumiesz napisany tekst)
Cóż... Starasz się teraz być błyskotliwy i sarkastyczny.
Wytłumaczę Ci to co napisałeś skoro sam tego nie rozumiesz.
Skategoryzowałeś mnie wprost do " tej trzeciej grupy " - dla mnie i podejrzewam, że dla wiekszości społeczeństwa jest to pewnego rodzaju ocena. Dopisałeś do tego co Ci się kojarzy ( używając słowa jako swego rodzaju bezpiecznika ) również nie bez powodu.
Teraz na siłe starasz się wybielić ( chociaż dla mnie jak na osobę, która podobno walczy z ignorancją sam jesteś w pewnym stopniu ignorantem ) to co napisałeś i odwrócić przysłowiowego kota ogonem.
lukasq@o2.pl napisał(a):Bączek napisał(a):
Wojtek tak z ciekawości zapytam czym jeździcie ? jak by nie patrzeć to też ma znaczenie czym taką trasę robi się na raz.
Niczym szczególnym, Passatem B6, Saabem 9-5 i zdarzyło się Voyagerem.
Habanero napisał(a):Bączek napisał(a):... Może czas popracować nad formą fizyczną i sprawnością intelektualną, aby taki wyjazd na raz stał się możliwy? Zdarzyło się jechać z Gdańska do Gradaca z próbą spania na parkingu w Słowenii, niestety nieudaną ( tak już jakoś mam, że jak się nakręcę w dordze to łykam kilometry i nie potrafię zasnąć )...
Gdańsk - Gradac 1750 km - na raz
Ile godzin jechałeś ?
Bączek napisał(a):...
Nie wiem na ile jesteś kozak, a na ile kapelusznik bo nie posiadam nadprzyrodzonych zdolności oceny twojego organizmu przez internet, ale zdajesz sobie sprawę, że przygotowanie do długiej trasy to nie tylko zatankowanie auta ?
Dla mnie przygotowanie do tak długiej trasy zaczyna się sporo wcześniej Ale macie rację, napisałem tylko 30 postów na forum więc jeśli jest to wyznacznikiem czegokolwiek to i tak się na niczym nie znam
Jak się przygotowujesz do tak długiej trasy, jeśli to nie tajemnica ?
Sporo aktywności fizycznej, ograniczenie stymulantów ( kofeina ) , suplementacja magnezu i lżejsza i bardziej uboga w pewne makro dieta.
Jechaliśmy trochę ponad 18h.