napisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2021 06:40
Ural napisał(a):Widzę, że "Opozycja" obruszyła się na mój wpis. Nie ma się co obrażać. Rozumiem osoby, które mieszkają blisko granicy czeskiej czy słowackiej i jadą do Chorwacji na tak zwany raz. Też bym tak robił. No ale ja nie mieszkam blisko dlatego jeżdżę z noclegiem. Podróż dla mnie podobnie jak widzę i dla kolegi z Wrocławia jest atrakcją i częścią wakacji. Nocleg tranzytowy także. Oczywiście ze śniadankiem. Co do mojego ostatniego cytatu to proszę tego nie brać na poważnie. Uśmiech na końcu cytatu o czymś świadczy
:papa:
Wiecie co ? Mało udzielam się na forum, ale czytam te bzdury które wypływaja spod palców niektórych osobników... Od siebie dodam tylko, że za każdym razem ruszamy z Gdańska i jeździmy na raz. Może czas popracować nad formą fizyczną i sprawnością intelektualną, aby taki wyjazd na raz stał się możliwy? Zdarzyło się jechać z Gdańska do Gradaca z próbą spania na parkingu w Słowenii, niestety nieudaną ( tak już jakoś mam, że jak się nakręcę w dordze to łykam kilometry i nie potrafię zasnąć ), zdarzyło się rownież do Dobrej Vody czy Mestre, ale co ja tam wiem
. A zaoszczędzone miliony jenów na noclegu tranzytowym i "śniadanku" wydaje na wszelkie przyjemności na miejscu.
Jeszcze jedno do autora cytatu. Serio masz aż tak małego, że musisz budować swoje ego takimi wpisami jak poprzednie?
Ostatnio edytowano 17.03.2021 07:03 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz