Slawek_11 napisał(a):....teoretycznie tak, praktyka niestety bywa inna chcąc nie chcąc musisz się zatrzymać: winiety, granica, potrzeby fizjologiczne itp
.......zatrzymanie ,a postój to nie to samo
Krismel napisał(a):Ruszyliśmy z Torunia 28 czerwca o 17 z minutami a 29 czerwca o 12.07 byliśmy już pod apartamentem w Vodicach.
Powrót podobnie - wyjechaliśmy rano w sobotę 06 czerwva o 6.00 a o 23 z minutami byliśmy w domu. Trasa bez szaleństw przez Słowację i Węgry.
elka21 napisał(a):Krismel napisał(a):Ruszyliśmy z Torunia 28 czerwca o 17 z minutami a 29 czerwca o 12.07 byliśmy już pod apartamentem w Vodicach.
Powrót podobnie - wyjechaliśmy rano w sobotę 06 czerwva o 6.00 a o 23 z minutami byliśmy w domu. Trasa bez szaleństw przez Słowację i Węgry.
Wracaliście wcześniej, niż pojechaliście
Ban: member11967/
Za kłamstwa, manipulacje i notoryczne lekceważenie regulaminu forum.
boboo napisał(a):@smoki3,
to Ty nie jesteś zbanowany?Ban: member11967/
Za kłamstwa, manipulacje i notoryczne lekceważenie regulaminu forum.
banany-i-ostrzezenia-t47580-135.html#p2085616
member11967/
piotrh_ napisał(a):Jak w praktyce wygląda teraz kontrola na granicy Słowenia - Chorwacja jeżeli
ktoś płaci i korzysta z Autostrady już od Maribor.
Interesuje mnie w szczególe czy jest typowa granica ze sprawdzaniem dowodów/paszport jak jeszcze parę lat temu czy to już "Schengen" pełną gębą ...
piotrh_ napisał(a):Pytam, bo parę dni temu skonczył waznośc dowod osob. mojego młodszego syna
Zauważyłem to w zeszły piatek a CRO zaplanowane w najbliższą niedziele ....
I tak myslę czy zaryzykować czy jednak w tym roku Mazury ....
bigredone napisał(a):piotrh_ napisał(a):Pytam, bo parę dni temu skonczył waznośc dowod osob. mojego młodszego syna
Zauważyłem to w zeszły piatek a CRO zaplanowane w najbliższą niedziele ....
I tak myslę czy zaryzykować czy jednak w tym roku Mazury ....
brak-dokumentow-paszport-niewazny-dowodu-brak-t42384.html
Sugeruję Mazury. Od zeszłego piątku była szansa żeby zorganizować.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi