Yanush napisał(a):spragniony spokoju napisał(a):a w Austrii tak jak wszyscy.
tzn.
"opór"?
czyli przepisowo - bo później płacz że przyszły pamiątki pocztą
Yanush napisał(a):spragniony spokoju napisał(a):a w Austrii tak jak wszyscy.
tzn.
"opór"?
Bocian napisał(a):Ja to jeżdżę szybko ale bezpiecznie. 1650 km w 15h robię.
dids76 napisał(a):Bocian napisał(a):Ja to jeżdżę szybko ale bezpiecznie. 1650 km w 15h robię.
Ja chyba odwrotnie, wolno i niebezpieczne
Trasa do Cro 26.06 1007kilometrów, wyjazd o 12 z domu o 1:40 w porcie w Splicie, według kompa w aucie: czystej jazdy 12godz i 44minuty, co daje średnią 79km/h . Droga oczywiście Czechy, Austria zjazd na Ilz i drogę B66, Mureck - Lenart -Ptuj, do Karlovaca autostradą a potem D1 do Splitu.
Powrót 12.07 1067kilometrów, wyjazd o 9 z Selcy na Brač , promem do Makarskiej. Z Makarskiej wyjazd o 10:30 i w domu o 2:30. Od Splitu trasa identyczna jak w drodze do CRO. Według kompa: czystej jazdy 13godzin i 58 minut, co daje średnią 75km/h.
Według Google Maps trasa powinna mi zająć 12 godzin i 36 minut, więc w drodze do Cro niewiele się spóźniłem
A&S napisał(a):wielbiciel co Ci tak mało spalilo?
dids76 napisał(a):A&S napisał(a):wielbiciel co Ci tak mało spalilo?
Gdzie tam mało, w miarę normalny wynik jak na diesla.
Tu już byli tacy co się chwalili że tyle to ich auta przy 180km/h palą, srednia z trasy to maks 4l/100km, a jak na szóstym biegu schodzą poniżej 80km/h to im auta zaczynają produkować paliwo
Mnie na całej trasie wyszło 7,35l PB95 i jestem z tego wyniku baaaardzo zadowolony, chociaż jak by mi wyszło 8l to też bym nie płakał
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi