bananboy napisał(a):Ja wyjechalem z Biogradu w piatek o gdzinie ósmej rano jest teraz sobota godzina 22:30 a ja jestem na promie do Irlandi.Bede na miejscu o pierwszej w nocy tj.niedziela.Na liczniku w dwie strony 5780km.Zaznaczam że sam prowadze bo żona nie posiada prawka.Naprawde to jest odległośc.Pierwszy i ostatni raz samochodem z Irlandi do CRO.No chyba że bedzie jeszcze z dwóch kierowców.
Nord* napisał(a):Właśnie wróciłem z Orebica do Gdaska.
Cała trasa (1870 km) zajęła 22 h i 10 minut łącznie z przerwami na obiad kawy ,tankowanie...
Trasa przez Słowację ,Węgry
camil75 napisał(a):Witam Jechałem do Cro z rodzinką w zeszły wekend ze Szklarskiej do Zadaru Wg. wyliczeń miało być 12 godzin spokojnej jazdy ale trasa okazała się masakrą Dwa razy potężny korek po ok. godzinę przed i za Gratzem a potem już tylko gorzej. 3 godziny stania na granicy Sl-Cro i kilka mniejszych koreczków na bramkach poboru opłat. Także wyszło prawie 21 godzin jazdy Ale żeby nie było tak pesymistycznie to widok morza, cykady i zimne piwko pozwoliło o wszystkim bardzo szybko zapomnieć. Teraz siedzimy sobie na tarasie popijamy rakiję i nie możemy się doczekać kolejnego dnia w cudownej krainie Nie ważne ile jedziesz ważne że jak tu jesteś to chce się żyć
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi