monia85 napisał(a):consett0805 napisał(a):To nie zupełna odpowiedź z Twojej strony.
Co ma podróż na dwa auta do szybkości pokonania ścigacie się?
Ja tegoroczny wyjazd nawet połączyłem z 3 noclegami jak napisałem wyżej.
i gdyby nie Włocławek pokonał bym to w 21 gdz. ( w tym są przystanki jedzenie itp.) Więc skoro spędzacie dzień nad Balatonem to wystarczy odjąć czas tam spędzony i wychodzi Tobie czas trasy o który prosiłem. Więc w takim razie ze swojego doświadczenia jak długo jechałaś?
Owszem, nie jest zupełna, bo nie siedzę z zegarkiem w ręku i nie liczę co do godziny czasu przejazdu. Rok temu wyjeżdżaliśmy ok. północy z wawy i wcześnie rano byliśmy nad Balatonem. Tak samo późno wyjeżdżaliśmy z Węgier i dotarliśmy do zat. Slano także bardzo wcześnie (nie pamiętam czy była godzina 7.00 czy 8.00) - mały myk - nie jechaliśmy tą trasą, co mój wujek w tym roku--pokonywaliśmy górki w Bośni i Harcegowinie
Podróż na dwa auta to oczywiście oglądanie się na siebie - bo ktoś z jednego samochodu chce właśnie na stację, a ktoś inny za dwie godziny zechce się zatrzymać - i tak w kółko..
Problem się pojawia także, gdy jeden dodatkowy samochód (z wawy wyjechały 3 auta) w tym całym korowodzie postanawia na polskiej granicy zawrócić - i mamy dodatkowy godzinny postój..
Takie to uroki jazdy "z ogonkami"
No ok czyli liczmy że nad Balatonem byłaś około gdz 8 rano czyli 8 gdz jazdy i znad Balatoinu powiedzmy że wyjazd o 23 a dojazd w okolice Trogiru był o 7 z rana to to 8 gdz chcąc nie chcąc wychodzi około 16 gdz
Ok dla mnie niema już tematu Pozdrawiam i udanych wakacji