Za szofera oczywiście , nie grabarza.Ndrangheta napisał(a): Z takim tempem to robotę w firmie pogrzebowej masz na bank.
Nord* napisał(a):Właśnie wróciłem z Orebica do Gdaska.
Cała trasa (1870 km) zajęła 22 h i 10 minut łącznie z przerwami na obiad kawy ,tankowanie...
Trasa przez Słowację ,Węgry
Gocha01 napisał(a):Nord* napisał(a):Właśnie wróciłem z Orebica do Gdaska.
Cała trasa (1870 km) zajęła 22 h i 10 minut łącznie z przerwami na obiad kawy ,tankowanie...
Trasa przez Słowację ,Węgry
Nord* z nieba mi spadasz !!!
1. sierpnia startujemy z Poznania do Orebica samochodem, pierwszy raz do Chorwacji. Jedziemy w układzie: 2 osoby dorosłe + dziecko 7 lat. Napisz coś proszę na temat trasy, szczególnie od granicy HR do Orebica.
Pozdrawiam i z góry dziękuję
stafid napisał(a):z w-wy zawsze jezdze na cieszyn brno (mikulov,znojmo,breclav)graz maribor karlovac i dalej a1 gdzie sobie zyczysz, zawsze autostradami kupionymi w pzmocie na madalinskiego, nigdy na wariata bo nie jade sam i wykorzystuje urlop, czasu jazdy nie licz a zobaczysz jak jest blisko, pozdrawiam (wyjezdzam 14.08 a ty?)
kmietka napisał(a):stafid napisał(a):z w-wy zawsze jezdze na cieszyn brno (mikulov,znojmo,breclav)graz maribor karlovac i dalej a1 gdzie sobie zyczysz, zawsze autostradami kupionymi w pzmocie na madalinskiego, nigdy na wariata bo nie jade sam i wykorzystuje urlop, czasu jazdy nie licz a zobaczysz jak jest blisko, pozdrawiam (wyjezdzam 14.08 a ty?)
My też wyjeżdżamy 14.08 z W-wy i lecimy tą samą trasą
kmietka napisał(a):stafid napisał(a):z w-wy zawsze jezdze na cieszyn brno (mikulov,znojmo,breclav)graz maribor karlovac i dalej a1 gdzie sobie zyczysz, zawsze autostradami kupionymi w pzmocie na madalinskiego, nigdy na wariata bo nie jade sam i wykorzystuje urlop, czasu jazdy nie licz a zobaczysz jak jest blisko, pozdrawiam (wyjezdzam 14.08 a ty?)
My też wyjeżdżamy 14.08 z W-wy i lecimy tą samą trasą
stafid napisał(a):kmietka napisał(a):My też wyjeżdżamy 14.08 z W-wy i lecimy tą samą trasą
...
Ja też lecę 14.08 do Posedarję, z tym, że nocuję na 100% w Budapeszcie.
Jak tak dalej pójdzie to sie jakoś na trasie po umawiamy
camil75 napisał(a):Wyjechaliśmy o 19 w piątek za Szklarskiej a w Zadarze byliśmy w sobotę ok. 16 Do Gratzu było spoko wszystko wg planu potem dopiero zaczęły się schody.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi