Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

II raz w Chorwacji- Makarska + wycieczki

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 26.08.2012 21:48

Aldonka napisał(a):Nigdy mnie do Makaskiej nie ciągnęło, zdecydowanie wolą ją poznać z Waszych opowieści. Nie odbieram jej uroku, ale te tłumy. Nadziwić się nie mogę, że pokazana przez Ciebie plaża to już lekko wyludniona jest. Chyba nie chcę wiedzieć co tam się dzieje w "godzinach szczytu" :)

Mostar piękny, uwielbiam go, Medjugorje nie trawię, ani pod kościołem, ani na rzekomej górze objawień. Nie żałuję, że tam byłam, staram się nie skreślać takich miejsc (do miejsc religijnych podchodzę z dużym dystansem), ale na pewno tam nie wrócę.
A Dubrowik, no cóż, byłam tam już 7 razy i jeszcze mi się nie znudził :) Ale oprócz murów dla mnie sporą wartość ma zagłębianie się w uliczki miasta zapomniane przez turystów. Tam dopiero jest prawdziwy Dubrownik, kiedy mieszkaniec zaprosi Cię na szklaneczkę wina uradowany, że jakiś turysta zaglądnął w jego kąty i opowie co nieco.

Aldonko, ja też nie lubię tłumów ale tam mimo wszystko da się przeżyć :D nawet w godzinach szczytu.
Pozdrawiam
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 27.08.2012 16:37

Kolejne zdjęcia z Dubrownika.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Się chłopak nauczył powiększać :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jedno z moich ulubionych zdjęć z tymi latarniami, przypomina trochę klimaty włoskie.
Obrazek
Niezapomniane widoki i wrażenia. W drodze powrotnej z okien autobusy zobaczyliśmy maleńką wysepkę. Był ktoś z was tam?
Obrazek
Obrazek
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 28.08.2012 16:46

Nie wiem, czy mam pecha, ale nie pokazuje mi się ani jedno zdjęcie w Twojej relacji. Pomimo odświeżania, czy próby otwierania obrazka w nowej karcie. :(
Może muszę odczekać jakiś czas...

Pozdrawiam,
Wojtek
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 28.08.2012 17:27

Odczekałem i już jest OK. :)

Pozdrawiam,
Wojtek
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 28.08.2012 19:08

Franz napisał(a):

Odczekałem i już jest OK. :)

Pozdrawiam,
Wojtek

To dobrze :wink: już myślałem że ja coś pokręciłem.
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 31.08.2012 09:56

Dzisiaj kilka fotek z wycieczki do Plitvickich Jezior. Wspaniałe klimaty)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tym którzy nie byli polecam gorąco.
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

II raz w Chorwacji- Makarska + wycieczki - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone