ita napisał(a):carramba77 napisał(a):DENIS4 napisał(a):witam wszystkich ktorzy wybieraja sie do ZV-Blato.Powiem tak jak dla mnie to wiocha dla emerytow ale to zalezy co kto lubi sama miejscowosc malenka kilka knajpek przy glownej promenadzie mala marina plaza kamienista dluga na jakies 300m dlej w strone pola kampingowego szalenstwo adriatyckiego wybrzeza tzn.mnostwo intymnych i mniej intymnych zakamarkow plazowych.Ja osobiscie lubie cos robic a nie lezec na "asfalcie"i sie smazyc choc to biały asfalt.Dla mlodych to nuda na plazy przy kampingach mozna wyporzyczyc motorowke za 700kn lub skuter za 220 na 15min mozna tez poleciec w gore na zaczepionym do motorowki spadochronie za 360kn dla dwojga i to cale atrakcje tego miejsca.Kazdy sam wybierze cos dla siebie ja wlasnie wrocilem z Dubrownika to je cos...
Wprawdzie z gustami się nie dyskutuje, ale mała uwaga .
Jest to faktycznie maleńka miejscowość. Jednak nam od wielu lat służy jako dobre miejsce wypadowe (miedzy innymi właśnie do Dubrownika). Sam również nie lubię leżenia plackiem na plaży (ale zapewne wiele osób uważa, że to najlepszy pomysł na spędzenie urlopu). Może Blato dla młodych zalatuje nudą, ale nie tylko "młodzi" chodzą po tym świecie; my też do całkiem starych się nie zaliczamy (a już napewno nie zaliczaliśmy się wtedy gdy byliśmy tam 11 lat temu) .
Tak czy tak, zapewne każdy powinien się przekonać na własnej skórze.
eeee ja jestem młoda i kocham Zivogosce Blato
Meenio napisał(a):
Mam również zamiar wziąć ze sobą wędkę. Ktoś może łowił w tych okolicach?
Pozdrawiam!
miloszka 58 napisał(a):Mam tylko nadzieję, że będzie to trafiony wybór miejsca, bo zamierzamy spędzić tam dwa tygodnie w ciszy i spokoju.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne