Knajpy masz jak sie nie myle 3 lub 4.
Spokojnie wieczorkiem mozna posiedziec a dzieciaki latają gdzie popadnie.
Ceny jak na Cro bardzo przystępne.
adrianek90 napisał(a):Prawdopodobnie za chwilę zostaniesz przeniesiony do odpowiedniego wątku
Janusz Bajcer napisał(a):adrianek90 napisał(a):Prawdopodobnie za chwilę zostaniesz przeniesiony do odpowiedniego wątku
Prorok jakiś ...
dudzis napisał(a):adrianek90 pisałeś że byłeś w ferdo, czy mają swoj parking i czy mają miejsce na grila??
dudzis napisał(a):no tylko ja jade 23 czerwca do 8 lipca tak że na dni zb sie nie załape a na 24 osoby to może bym gdzieś wcześniej poszukał takiego wieczorka ktoś wcześniej pisał o konobie strnj ale to posty z 2011
dudzis napisał(a):no tylko ja jade 23 czerwca do 8 lipca tak że na dni zb sie nie załape a na 24 osoby to może bym gdzieś wcześniej poszukał takiego wieczorka ktoś wcześniej pisał o konobie strnj ale to posty z 2011
malinero napisał(a):Jak byliśmy tak kiedyś ok. połowy sierpnia, przy przystani było coś w rodzaju "Dni Zivogosce". Smażone ryby z grilla, wino z beczki, występy z muzyką
adrianek90 napisał(a):malinero napisał(a):Jak byliśmy tak kiedyś ok. połowy sierpnia, przy przystani było coś w rodzaju "Dni Zivogosce". Smażone ryby z grilla, wino z beczki, występy z muzyką
W tym roku ostatniego sierpnia (albo przedostatniego) był "ribarska večžera". Wyglądało identycznie. Ale z jaką częstotliwością oni to robią to nie wiem. Ale na pewno nie jest to jedyna taka impreza w wakacje.
alfa466 napisał(a):A co to za impreza? Może cykliczna jakaś?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne