katika123 napisał(a):Witam,
Myślę że Blato to dobry wybór, byliśmy 3 razy w Breli i raz w Drasnicach. Kolejny rok mniejsza miejscowość Blato. Mam pytanie ponieważ są tu znawcy tej miejscowości : czy w stronę Wielkiej Duby są jakieś małe plaże do których można dojść z lądu?
ulka73 napisał(a):Też byliśmy w Ferdo ))fajni gospodarze mówią perfekt po angielsku. Czyste i zadbane apartamenty. My w przeostatni dzień dalismy im żubrówkę na pożegnanie - a dostaliśmy cały pólmisek swieżo złowionych i zgrilowanych makreli pyyycha. Pozdrów gospodarzy od Ani i Grega z Bydgoszczy. (tych od tego auta co nawaliło hi, hi). A żeby szybciej być na plaży - to wychodząc z apartamentu nie idźcie na lewo tylko w prawo i za parkingiem w lewo po schudkach - wyjdziecie od razu przy plaży przy warzywniuaku )
amatus1 napisał(a):coraz bardziej zastanawiam się nad zmianą swojej miejscówki własnie na Blato badz okolice...
xBogoriax napisał(a):Miałbym prośbę o potwierdzenie następujących faktów związanych z Zivogosce Blato, gdzie będę już niebawem (tj. od 27 sierpnia):
- Czy nic się nie zmieniło w kwestii braku bankomatu w samej miejscowości? Wg Google bankomat jest w Zivogosce i w Drveniku (z tych najbliżej położonych względem ww.)?...
xBogoriax napisał(a):Wielkie dzięki za Wasze informacje!
Może ktoś pomoże jeszcze w temacie płacenia kartami płatniczymi / kredytowymi?
sirk napisał(a):katika123 napisał(a):Witam,
Myślę że Blato to dobry wybór, byliśmy 3 razy w Breli i raz w Drasnicach. Kolejny rok mniejsza miejscowość Blato. Mam pytanie ponieważ są tu znawcy tej miejscowości : czy w stronę Wielkiej Duby są jakieś małe plaże do których można dojść z lądu?
Z tego co pamiętam, to idąc od Blato to nie ma. Cały czas stromy brzeg.
amatus1 napisał(a):Prośba do tych co byli ostatnio w Blato bądź okolicy czy moglibyście podzielić się spostrzeżeniami a przede wszystkim sprawdzonymi namiarami na kwaterę. My w cro unikamy zgiełku i lubimy bardziej kameralne, wioskowate klimaty:) Najlepiej info na priv:).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne