Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane wzdłuż i wszerz

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.01.2012 10:10

Dobrze że piszesz. :)

Moja pierwsza wyprawa do Chorwacji podonie jak u ciebie była naście lat temu i tak jak piszesz wiele się zmieniło, ale bardzo miło wspomnieć tamte wyprawy, bez klimy, nawigacji, autostrad, z wrakami samochodów na poboczach (których coraz mniej),i innymi "obrazami" jakie wojna zostawiła po sobie, z patrolami Nato.

Ja nie zdecydowałem się na opisanie żadnej swojej "wyprawy" do Chorwacji, ale za to czytam innych w wolnych chwilach.
Twoją też przeczytam, czekam na c.d.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 02.01.2012 10:17

Witaj w Nowym Roku. Też się melduję w czytelni. Z tym większym zainteresowaniem, że kiedyś spędziłem urlop w sąsiednim domu od Twojej kwatery. Tak że widok z okna jest dla mnie bardzo znajomy. Piękny widok dodam... :D
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 02.01.2012 10:20

weldon napisał(a):
pan od ciasteczek napisał(a):... stan osobowy na wrzesień'10.

Znaczy się stan planowany jako ... rozwojowy ;)

weldon,nie doczytałeś.....plan został zrealizowany

pan od ciasteczek napisał(a):Jako że wysiadujemy drugiego synka, który kończy dziś 3 tygodnie

gratulacje...
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 02.01.2012 10:30

pan od ciasteczek napisał(a):
Dachy Igrane, w tle Hvar i Korcula

Obrazek

[/img]

Widoki rzeczywiście piękne, ale od tej strony to za Hvarem głównie Peljesac :wink:

Pozdrawiam
K
Jacek B
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek B » 02.01.2012 11:01

Zerkam i ja :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.01.2012 11:14

Jacynty napisał(a):weldon,nie doczytałeś.....plan został zrealizowany

O kurde :oops: :oops: :oops:

Gratulacje :D
pan od ciasteczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan od ciasteczek » 02.01.2012 15:16

krombocher napisał(a):
Widoki rzeczywiście piękne, ale od tej strony to za Hvarem głównie Peljesac :wink:

Pozdrawiam
K

Ożesz... to zaraz poprawiam, a specjalnie googlałem i stwierdziłem że dobrze nawiguję :) Dzięki !
pan od ciasteczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan od ciasteczek » 02.01.2012 15:22

weldon napisał(a):
Jacynty napisał(a):weldon,nie doczytałeś.....plan został zrealizowany

O kurde :oops: :oops: :oops:

Gratulacje :D

A dziękuję :) W tym roku na Hvarze będzie nas czworo. Myślę że na modelu 2+2 zakończymy plany rozwojowe. Moja Żonka, po kolejnej nieprzespanej nocy, na pewno to potwierdzi :twisted:
Ostatnio edytowano 02.01.2012 15:31 przez pan od ciasteczek, łącznie edytowano 1 raz
pan od ciasteczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan od ciasteczek » 02.01.2012 15:28

jozek75 napisał(a):Dobrze że piszesz. :)

Moja pierwsza wyprawa do Chorwacji podonie jak u ciebie była naście lat temu i tak jak piszesz wiele się zmieniło, ale bardzo miło wspomnieć tamte wyprawy, bez klimy, nawigacji, autostrad, z wrakami samochodów na poboczach (których coraz mniej),i innymi "obrazami" jakie wojna zostawiła po sobie, z patrolami Nato.

Ja nie zdecydowałem się na opisanie żadnej swojej "wyprawy" do Chorwacji, ale za to czytam innych w wolnych chwilach.
Twoją też przeczytam, czekam na c.d.

Ja niestety przyoszczędziłem wtedy na filmie (kto pamięta co to takiego :) ) , kupiłem zbyt czuły. Po wywołaniu zdjęć okazało się, że wszystkie są prześwietlone.
Tym bardziej obejrzałbym fotografie sprzed lat. Może kiedyś dasz się namówić ? Pozdrawiam
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 03.01.2012 09:42

Byłeś u Vedrany :!:
My też :!: My też :!: ale dwa lata temu. I w tym domku niżej , gdzie i ona mieszka. Prawda, że domki z klimatem? Polecam każdemu tą kwaterę.
pan od ciasteczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan od ciasteczek » 03.01.2012 09:59

heca7 napisał(a):Byłeś u Vedrany :!:
My też :!: My też :!: ale dwa lata temu. I w tym domku niżej , gdzie i ona mieszka. Prawda, że domki z klimatem? Polecam każdemu tą kwaterę.

Ja też zdecydowanie polecam. Domki z klimatem i przesympatyczna właścicielka. Dla nas jedynym minusem Igrane był brak możliwości zjedzenia czegoś poza pizzą i owocami morza, także jeździliśmy do Makarskiej. Ale może to była kwestia pobytu poza sezonem. Myślę że kiedyś wrócimy do Vedrany :)
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 03.01.2012 10:16

Nieee. W sezonie też można przymierać głodem :lol: Myśmy także jeździli do Makarskiej , no i sami gotowaliśmy. Pierwszego dnia nie mogliśmy znaleźć sztućców i mąż zszedł na dół do Vedrany, jej akurat nie było ale była jej matka. Mąż zaczął tłumaczyć- nie znała angielskiego. Kobiecina po chwili gestykulacji przyniosła mu...korkociąg :D :D :D
pan od ciasteczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan od ciasteczek » 03.01.2012 11:00

heca7 napisał(a):Nieee. W sezonie też można przymierać głodem :lol: Myśmy także jeździli do Makarskiej , no i sami gotowaliśmy. Pierwszego dnia nie mogliśmy znaleźć sztućców i mąż zszedł na dół do Vedrany, jej akurat nie było ale była jej matka. Mąż zaczął tłumaczyć- nie znała angielskiego. Kobiecina po chwili gestykulacji przyniosła mu...korkociąg :D :D :D

Nic dziwnego :) Czegóż innego może potrzebować gestykulujący turysta po przyjeździe ? :):):)
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 03.01.2012 11:29

zapisuje sie i ja do czytania i ogladania :P
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.01.2012 11:38

O mało co nie wylądowałem w Igrane 2 lata temu,więc chętnie obejrzę...jeżeli można....

Ale powiedz mi (jeżeli możesz).... :wink:
Dlaczego.........pan od cisteczek? 8O
Jakoś mi to spokoju nie daje..... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Igrane wzdłuż i wszerz - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone