Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane wejscie na Susvid

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
binkowskig
Croentuzjasta
Igrane wejscie na Susvid

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 26.08.2011 18:25

Witam. Moze ktos z przebywajacych obecnie w Igrane ma ochote na wejscie na okoliczna gore Susvid? Wrazenia zapewnione a wejscie we dwie lub wiecej osob zawsze bezpieczniejsze. Kontakt przez cro lub sms 607114122 Pozdrawiam Grzegorz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2011 20:07

Niestety moja odpowiedź na post nie wróży Ci kompana w mojej oosobie, gdyż nadaję z domu.

Nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie będzie Twoje pierwsze wejścia na Susvid?

Szczerze Ci kibicuję. Dokładnie prawie rok temu wchodziłem sam w Biokovie na Sv. Iliję nad Promajną. Niezapomniane chwile i trzynaście godzin walki ze swoimi słabościami.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wyjście się uda i pokażesz trochę zdjęć ze szlaku.

Pozdrawiam.
Interseal
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 26.08.2011 20:45

Interseal napisał(a):Niestety moja odpowiedź na post nie wróży Ci kompana w mojej oosobie, gdyż nadaję z domu.

Nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie będzie Twoje pierwsze wejścia na Susvid?

Szczerze Ci kibicuję. Dokładnie prawie rok temu wchodziłem sam w Biokovie na Sv. Iliję nad Promajną. Niezapomniane chwile i trzynaście godzin walki ze swoimi słabościami.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wyjście się uda i pokażesz trochę zdjęć ze szlaku.

Pozdrawiam.
Interseal

Witam,kiedys rozmawialismy na temat gorek nad plazami. Cztery lata temu prawie wszedlem na szczyt ale...prawie ...robi duza roznice. Teraz mam zamiar postawic kropke nad I...bo gorka warta tego. W Igrane jest sporo Polakow , moze ktos sie odezwie. Pozdrawiam I przpraszam za brak kropek I ogonkow bo pisze z dziwnej klawiatury.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 27.08.2011 07:49

binkowskig napisał(a):Witam. Moze ktos z przebywajacych obecnie w Igrane ma ochote na wejscie na okoliczna gore Susvid? Wrazenia zapewnione a wejscie we dwie lub wiecej osob zawsze bezpieczniejsze. Kontakt przez cro lub sms 607114122 Pozdrawiam Grzegorz

Podtrzymuje temat: walka ze slabosciami i piekne widoki z wysokosci ponad 1000 m npm zpewnione. A po powrocie zimne piwo I cieply Jadran w nagrode!!!

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone