Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 15.02.2016 08:03

Krzysiu proszę nie obrażaj Igrane - nie taka dziura - są gorsze.
Jeśli chodzi o dzieci to: morze, kamyczki to dla nich świetna zabawa, jeszcze tylko kilka zabawek typu wiaderko, łopatka itp. Fakt plac zabawa bardzo ubogi ,ale zawsze to coś.
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 05.03.2016 21:59

raulpwnz napisał(a):Ja jadę z większą ekipą, ale w tym czwórka maluchów 1,4,6,8 lat :D Skoro dobrze znasz Igrane, to orientujesz się, czy dzieciaki będą miały co robić w Igrane?
Przybywam od 4.09!

Trochę nie rozumiem takich pytań. Czy zabawy w ciepłym morzu / na plaży to dla współczesnych dzieci (szczególnie naszych, polskich, które ciepłe morze widzą bardzo rzadko) to naprawdę za mało? W Igrane byłem z dziećmi 4 i 6 lat , nie narzekały.
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 06.03.2016 11:18

sneer napisał(a):Trochę nie rozumiem takich pytań. Czy zabawy w ciepłym morzu / na plaży to dla współczesnych dzieci (szczególnie naszych, polskich, które ciepłe morze widzą bardzo rzadko) to naprawdę za mało?

Różne są dzieci ;) Moja 7 letnia córka na przykład to nawet je siedząc w wodzie :lol: ale ona to w ogóle wodę uwielbia od niemowlaka :D Inne dzieciaki już niekoniecznie lubią to i trzeba coś innego dla nich znaleźć ;)
Kajma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kajma » 23.03.2016 12:40

Igrane to idealna miejscowość. Jest tam wszystko czego potrzeba. Piękne, dzikie plaże i nie ma takich tłumów jak w Tucepi, Baska Voda czy Brela. Tam to leży jeden na drugim. Mówimy tu o sezonie chociaż w zeszłym roku byłem w połowie września i plaża w Tucepi w pełni obłożona - MASAKRA!
Kajma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kajma » 23.03.2016 12:45

A jeśli chodzi o dziurę to dla mnie Živogošće idealnie pasuje do tej nazwy. Nie chce nikogo obrażać ale byłem tam z 3 razy mając nadzieje, że przekonam się do tego miejsca. Dla mnie jest tam strasznie pusto i smutno. Miejscowość bez uroku które posiada Igrane. Nie jestem wielbicielem tłumów ale w Živogošće oprócz wypożyczalni skuterów i w związku z tym hałasu i smrodu oraz paru knajpek i betonu to nic nie ma urokliwego. Przepraszam jest - pan który sprzedaje w garażu Rakije i inne specjały.
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 26.03.2016 19:45

Kajma napisał(a):A jeśli chodzi o dziurę to dla mnie Živogošće idealnie pasuje do tej nazwy. Nie chce nikogo obrażać ale byłem tam z 3 razy mając nadzieje, że przekonam się do tego miejsca. Dla mnie jest tam strasznie pusto i smutno. Miejscowość bez uroku które posiada Igrane. Nie jestem wielbicielem tłumów ale w Živogošće oprócz wypożyczalni skuterów i w związku z tym hałasu i smrodu oraz paru knajpek i betonu to nic nie ma urokliwego. Przepraszam jest - pan który sprzedaje w garażu Rakije i inne specjały.

Dokładnie jest tak jak piszesz. Dodam jeszcze, że jedna Chorwatka mówiła mi, że w Zivogosce śmierdzi ściekami. Nie wiem ile w tym prawdy. Ogólnie smutno tam jakoś. Plaża trochę się różni o tych w Igrane, gdyż tam można spotkać większe fale.
Luigi MG
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luigi MG » 21.04.2016 10:53

hmm jak ktoś szuka spokoju i odpoczynku to Igrane jest idealne. Pewnie są piękniejsze miejsca w Cro, aczkolwiek dla nas (urok miasteczka, dzikie plaże, możliwość wypadów do np. Mostaru czy Dubrownika) w sam raz. Jedziemy drugi raz :) a trzeci w ogóle :) Pozdrawiam
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 21.04.2016 10:59

Potwierdzam i pozdrawiam !
Igrane po raz czwarty w tym roku :wink: W 2014 pobyt w Igrane w tym samym terminie - heh nawet była krótka wymiana zdań podczas burzy na promenadzie :D
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 21.04.2016 12:30

Ja też byłem w Igrane dwa razy i mogę polecić tą miejscowość.
Pakować się i jechać a na pewno nie będziecie żałować :)
Pozdrawiam wszystkich którzy już tam byli i miło wspominają Igrane :)
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 21.04.2016 12:50

Witam Cię Zbyszku !!! Więc jak w tym roku uda się wypić razem to piwo w Igrane :?: - zbieram ekipę :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.04.2016 12:51

supernutka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) supernutka » 21.04.2016 13:00

Janusz Bajcer napisał(a):Jest o małym Igrane
wierszem napisane

Więc do dzisiaj do wieczora,na czytanie(Igrane) miła pora :-)

supernutka,Damiano69DK
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 21.04.2016 15:53

Andzia* napisał(a):Witam Cię Zbyszku !!! Więc jak w tym roku uda się wypić razem to piwo w Igrane :?: - zbieram ekipę :wink:

Witam właścicielkę pięknego kapelusza.
O jak milutko znajoma Pani do mnie napisała:)
Niestety w tym roku nie jadę a szkoda bo lubię ten klimat ,atmosferę i oczywiście wspaniałe widoki.
Szkoda że w zeszłym roku nie wypiliśmy tego piwa :(

Pozdrawiam i czekam na relacje z Igrane :)

Ps. Macie już coś zarezerwowane ???
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 22.04.2016 09:14

max21 napisał(a):
Andzia* napisał(a):Witam Cię Zbyszku !!! Więc jak w tym roku uda się wypić razem to piwo w Igrane :?: - zbieram ekipę :wink:

Witam właścicielkę pięknego kapelusza.
O jak milutko znajoma Pani do mnie napisała:)
Niestety w tym roku nie jadę a szkoda bo lubię ten klimat ,atmosferę i oczywiście wspaniałe widoki.
Szkoda że w zeszłym roku nie wypiliśmy tego piwa :(

Pozdrawiam i czekam na relacje z Igrane :)

Ps. Macie już coś zarezerwowane ???

Tak jest zaklepane oczywiście Igrane i tydzień wcześniej Rogoźnica.
Szkoda, że nie jedziesz w tym roku.
No cóż może innym razem wypijemy to piwo :wink:
Pozdrawiam.
PS. już się zbieram do pisania relacji z trzech podróży i marnie mi to wychodzi....
Stefaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefaa » 30.04.2016 21:21

Hej kochani :)

W końcu udało się nam wybrać miejscowość do której chcemy jechać, a przyznam, że nie było łatwo ;) Padło na Igrane, czy ktoś był w tym apartamencie https://www.airbnb.com/rooms/598996?preview ?

Jak wygląda tam sytuacja ze sklepami? jest jakiś tani? Dzieje się coś wieczorem? I czy na plaży są leżaki do wypożyczenia?

dziękuję za wszystkie opinie i porady dotyczące wyprawy do tej miejscowości :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies