Krzysiu proszę nie obrażaj Igrane - nie taka dziura - są gorsze.
Jeśli chodzi o dzieci to: morze, kamyczki to dla nich świetna zabawa, jeszcze tylko kilka zabawek typu wiaderko, łopatka itp. Fakt plac zabawa bardzo ubogi ,ale zawsze to coś.
raulpwnz napisał(a):Ja jadę z większą ekipą, ale w tym czwórka maluchów 1,4,6,8 latSkoro dobrze znasz Igrane, to orientujesz się, czy dzieciaki będą miały co robić w Igrane?
Przybywam od 4.09!
sneer napisał(a):Trochę nie rozumiem takich pytań. Czy zabawy w ciepłym morzu / na plaży to dla współczesnych dzieci (szczególnie naszych, polskich, które ciepłe morze widzą bardzo rzadko) to naprawdę za mało?
Kajma napisał(a):A jeśli chodzi o dziurę to dla mnie Živogošće idealnie pasuje do tej nazwy. Nie chce nikogo obrażać ale byłem tam z 3 razy mając nadzieje, że przekonam się do tego miejsca. Dla mnie jest tam strasznie pusto i smutno. Miejscowość bez uroku które posiada Igrane. Nie jestem wielbicielem tłumów ale w Živogošće oprócz wypożyczalni skuterów i w związku z tym hałasu i smrodu oraz paru knajpek i betonu to nic nie ma urokliwego. Przepraszam jest - pan który sprzedaje w garażu Rakije i inne specjały.
Janusz Bajcer napisał(a):Jest o małym Igrane
wierszem napisane
Andzia* napisał(a):Witam Cię Zbyszku !!! Więc jak w tym roku uda się wypić razem to piwo w Igrane- zbieram ekipę
max21 napisał(a):Andzia* napisał(a):Witam Cię Zbyszku !!! Więc jak w tym roku uda się wypić razem to piwo w Igrane- zbieram ekipę
Witam właścicielkę pięknego kapelusza.
O jak milutko znajoma Pani do mnie napisała:)
Niestety w tym roku nie jadę a szkoda bo lubię ten klimat ,atmosferę i oczywiście wspaniałe widoki.
Szkoda że w zeszłym roku nie wypiliśmy tego piwa
Pozdrawiam i czekam na relacje z Igrane
Ps. Macie już coś zarezerwowane ???
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne