Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ilona87
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ilona87 » 09.07.2015 13:47

moniolla napisał(a):
Ilona87 napisał(a):Andzia niestety jeszcze nie mogę wysyłać pw :( z chłopakiem jedziemy z biura podróży do pensjonatu Mihaljevic :) a naklejki nie posiadam bo moje auto nie nadaje się do dalekich podróży :)

zaraz obok sklep i poczta.fajne miejsce.schodzisz w dół i już promenada.trochę w górę i kościółek przy wjeździe z jadranki...przygotujcie się na trzeszczące łóżko.... :lol:

Fajnie że będzie wszędzie blisko :) a co do trzeszczącego łóżka to się nie boję najwyżej będziemy spać na podłodze :P
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 13:51

To wiesz nie zdziw się jak któregoś ranka (jak pójdę do sklepu po świeże bułeczki) usłyszysz moje wołanie IIIIILLOOOOONNNNNAAAAAAA :oczko_usmiech:
Ilona87
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ilona87 » 09.07.2015 17:23

Andzia* napisał(a):To wiesz nie zdziw się jak któregoś ranka (jak pójdę do sklepu po świeże bułeczki) usłyszysz moje wołanie IIIIILLOOOOONNNNNAAAAAAA :oczko_usmiech:

Ok wołaj :oczko_usmiech: może wyskoczymy na jakieś karlovacko :)
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 09.07.2015 17:31

Karlovacko ??? to ja też się piszę :D
Ilona87
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ilona87 » 09.07.2015 17:41

Orientuje się ktoś czy z Igrane są organizowane wycieczki na Biokovo sv. Jure? :)
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 09.07.2015 17:52

Ilona87 napisał(a):Orientuje się ktoś czy z Igrane są organizowane wycieczki na Biokovo sv. Jure? :)

Może lepiej wypożyczyć skuter ?? gdzie-wypozyczyc-skuter-t41652.html
Ja mam taki pomysł na ten rok :)
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 18:02

Ilona87 napisał(a):
Andzia* napisał(a):To wiesz nie zdziw się jak któregoś ranka (jak pójdę do sklepu po świeże bułeczki) usłyszysz moje wołanie IIIIILLOOOOONNNNNAAAAAAA :oczko_usmiech:

Ok wołaj :oczko_usmiech: może wyskoczymy na jakieś karlovacko :)

dobra :wink:

max21 napisał(a):Karlovacko ??? to ja też się piszę :D

To pod którym apartamentem mam wołać : ZBYYYYYSZEEEEEEK !!! :mrgreen:
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 09.07.2015 18:18

Andzia* napisał(a):To pod którym apartamentem mam wołać : ZBYYYYYSZEEEEEEK !!! :mrgreen:

ha ha ha zależy o której wstajesz bo może ja wcześniej :D
Tak z rana to proponuje jakąś mała przebieżkę do Zivogosce a wieczorem pijemy piwko :)
Ja mam apartament w pierwszej linii brzegowej koło parkingu wjazdowego czyli jak się zaczyna plaża.
Najważniejsze dobre samopoczucie i troszkę humoru.

Pozdrawiam milutko
ps. To już wiesz gdzie wołać Zbyszek :) :) :)
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 18:23

Dobry humor to podstawa!!!!
Heh , biegi nie dla mnie, ale z kijkami zdarza mi się chodzić. Wołać nie będę , bo się okaże, że w innym terminie będziesz wypoczywał. :wink:
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 18:41

Trochę poczytałam i jednak w tym samym terminie.
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 09.07.2015 18:49

Andzia* napisał(a):Dobry humor to podstawa!!!!
Heh , biegi nie dla mnie, ale z kijkami zdarza mi się chodzić. Wołać nie będę , bo się okaże, że w innym terminie będziesz wypoczywał. :wink:

Mogą być kije tylko nie jak w tej bajce kije samobije :D
Daleko nie jest a poranki takie piękne bo na zachody słońca to w kierunku hotelu Punta trzeba iść :)
Ilona87
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ilona87 » 09.07.2015 19:43

max21 napisał(a):
Ilona87 napisał(a):Orientuje się ktoś czy z Igrane są organizowane wycieczki na Biokovo sv. Jure? :)

Może lepiej wypożyczyć skuter ?? gdzie-wypozyczyc-skuter-t41652.html
Ja mam taki pomysł na ten rok :)

O tej opcji nie pomyślałam ale zobaczymy :) byłam już 3 razy w Chorwacji i nie udało mi się zdobyć sv. Jure dlatego w tym roku już muszę :)
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 19:49

Wiem, wiem, ale zachody słońca w kierunki Živogošće też urokliwe. Wiec jak się rano wybierzesz na te przedbiegi to wołaj głośno, bo ja mam apartament właśnie przy drodze w tamtym kierunku, tylko jest mały problem, ja jestem śpioch za to mój małżonek wręcz przeciwnie :wink:
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 09.07.2015 20:27

Andzia* napisał(a):Wiem, wiem, ale zachody słońca w kierunki Živogošće też urokliwe. Wiec jak się rano wybierzesz na te przedbiegi to wołaj głośno, bo ja mam apartament właśnie przy drodze w tamtym kierunku, tylko jest mały problem, ja jestem śpioch za to mój małżonek wręcz przeciwnie :wink:

ha ha ha to nalej mu trochę więcej rakij i będzię spał dłużej niż zwykle :D
Ok. już nie żartuje sobie a jeżeli zachody słońca są za hotelem to wschody po przeciwnej stronie :)
Oj Andzie coś tu namieszałaś nie tylko w kierunkach świata.
Masz jaką ulubioną knajpkę w Igrane ??
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 09.07.2015 20:42

Ale w Živogošci też widać zachody słońca proszę oto dowód
Jeśli chodzi o restauracje, to byliśmy kilka razy w restauracji za hotelem Punta - miejsce wyczajone przez męża - cenowo podobno ok ja nie sprawdzałam ....
Załączniki:
IMG_2124c.jpg
Ostatnio edytowano 10.07.2015 06:54 przez Andzia*, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone