Dzięki za subiektywną opinię. Te są wiele warte. Ja będę od 12 lipca to zweryfikuję (mam nadzieję że pozytywnie).
Jak możesz to podaj gdzie dobrze zjeść w Tucepi albo Podgorze.
Pozdrawiam ... jeszcze z Polski.
visgoth2 napisał(a):Czy żałuję ze przyjechałem do Igrane? zdecydowanie nie fajne miejsce do wypoczynku i pewnie gdybym był pierwszy raz w Chorwacji zakochalbym się w tym miejscu. Czy wrócę na kolejne wakacje? Nie, ponieważ moim zdaniem jest wiele ladniejszych miejsc na Chorwacji niż Igrane...
Ja wracam jutro do domu i choć jestem jeszcze na Chorwacji to już planuje przyszły urlop na Chorwacji....
Wszystkim odwiedzajacym Igrane życze udanego urlopu
Henks-76 napisał(a):Dzięki za subiektywną opinię. Te są wiele warte. Ja będę od 12 lipca to zweryfikuję (mam nadzieję że pozytywnie).
Jak możesz to podaj gdzie dobrze zjeść w Tucepi albo Podgorze.
Pozdrawiam ... jeszcze z Polski.
fibi napisał(a):Witam. My jedziemy 18.07.2015-30.07. mamy apartament Igrane
Cuvalo 103. czy ktoś był w tym apartamencie , nie mam pojecia gdzi znajduje sie ten adres wiec prosze o jakieś informacje
dr.kokos napisał(a):Bankomat jest w hotelu - Euronet, obsługa hotelu zabrania wchodzić dzieciom / buraki /. Co do fish pienic, jest jak najbardziej choć nazywa sie inaczej. W rożne dni w inne miejsca. Pljesac i Hvar 160 kun, Hvar 100 kun, Korcula i Hvar 220 kun, dzieci od 5 do 12 lat połówka, jedzonko standardowe, napitki tez. To tyle, pogoda przednia, internet kiepski, pozdrawiam...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne