Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
visgoth2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) visgoth2 » 07.05.2015 11:16

witam
wybieram się w tym roku do Igrane...
znalazłem taką oto kwaterę hoilday home mona (zdjęcia i mapka poniżej), niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii o powyższym domku...
wiem że zlokalizowany jest w prawej częsci Igrane patrząc od stron morza...
Czy ktoś widział wie coś więcej?
Załączniki:
mona.jpg
38471129.jpg
Desperados76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Desperados76 » 08.05.2015 11:24

No to i ja mam już klepniętą kwaterkę :-)
Był ktoś u Ivo Sulenta ?
Niby to 150m od plaży, ale ciekawe jak jest w rzeczywistości.
Jak ktoś jest w stanie pomóc to bardzo proszę o info.
Desperados76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Desperados76 » 11.05.2015 08:16

orson napisał(a):
swider1985 napisał(a):Co tu taka cisza ja startuje na Igrane 8.8 do 22.8 ORSON to tylko my w tym roku będziemy w Igrane?

Z tego co widziałem w kalendarzu wyjazdowym, to ktoś jeszcze ma być w Igrane. Dużo ludzi się nie wpisuje, więc myślę, że będzie tam trochę Polaków.

A gdzie jest ten kalendarz wyjazdowy ?? Nie mogę go zlokalizować. Poda ktoś linka ?? :D
Może się przydać. Chciałem się wpisać.
orson
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) orson » 11.05.2015 08:18

Desperados76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Desperados76 » 11.05.2015 12:01

Dzięki za info.
Właśnie się wpisałem.
Okazuje się, że jedziemy w tym samym terminie. Można się pod Was podpiąć na trasę?
Zawsze to raźniej.
oxan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) oxan » 10.06.2015 20:37

Witam z tego co można doczytać sporo osób już było i to nie raz w Igrane mam pytanko ryzykować wyjazd w ciemno termin 11.07 ogólnie szukać będę ap. na 5 osób nas 2 rodzinki kwota coś około 90-100 e max czy lepiej jednak prędzej coś zaklepać?
pola84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pola84 » 15.06.2015 18:54

Witam,

miałobyć Zivigosce,może będzie Igrane-znalazłam fajną ofertę cenową do pensjonatu Mihaljevic,czy ktoś tam był :?: jakie macie opinie o tym miejscu i o posiłkach jakie są tam serwowowane :?: zastanawiam się też nad apartamentami ivan :?:

bardzo Was proszę o opinie,bo ewentualny wyjazd tuż tuż 26 czerwca :D

czy dobrze widzę,że na plaży jest mało miejsc zacienionych :?:
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 15.06.2015 19:14

oxan napisał(a):Witam z tego co można doczytać sporo osób już było i to nie raz w Igrane mam pytanko ryzykować wyjazd w ciemno termin 11.07 ogólnie szukać będę ap. na 5 osób nas 2 rodzinki kwota coś około 90-100 e max czy lepiej jednak prędzej coś zaklepać?

Witaj,
Jeżeli jesteś zdecydowany na Igrane i na termin lipcowy to radziłbym Ci zarezerwować .
Dwa lata temu byłem w ciemno i naprawdę kosztowało mnie to trochę szukania a komfort apartamentów i rozpiętość cenowa jest na prawdę duża.
W tym roku mam apartament zarezerwowany i mogę spokojnie czekać na wyjazd. :D
Jak mogę jeszcze jakoś pomóc to pisz :papa:
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 15.06.2015 20:40

pola84 napisał(a):Witam,

miałobyć Zivigosce,może będzie Igrane-znalazłam fajną ofertę cenową do pensjonatu Mihaljevic,czy ktoś tam był :?: jakie macie opinie o tym miejscu i o posiłkach jakie są tam serwowowane :?: zastanawiam się też nad apartamentami ivan :?:

bardzo Was proszę o opinie,bo ewentualny wyjazd tuż tuż 26 czerwca :D

czy dobrze widzę,że na plaży jest mało miejsc zacienionych :?:

Witam.

Bylem tam z rodziną w tamtym roku. Czysto schludnie cóż więcej trzeba. Jedzenie dobre. Okropnie skrzypią łóżka. Młoda para nad nami robiła test łózka regularnie, można było zegarek nastawiać :):):):)
Blisko do morza - bezpiecznie cicho i spokojnie. Większość wakacjuszy to rodziny z dziećmi.

pozdrawiam
pola84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pola84 » 15.06.2015 20:47

Maniolla piszesz oczywiście o pensjonacie M.

A jak działają ten nawiewy,da się wytrzymac bez klimy :?:

Byliscie z tym bp z bielska białej :?:

oferta jest naprawdę korzystna ale boję się czy warta jednak swojej ceny :?: :!:
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 15.06.2015 21:06

Tak.mowa o pensjonacie M.
Akurat my jechaliśmy z biura z Katowic,ale bielsko miało identyczna ofertę,złapaliśmy lasta w dobrej cenie i uważamy,że było warto...W naszym pokoju był stojący wentylator i nie potrzebowaliśmy klimy. nawet rezydentka powiedziała,że klima malo co daje i szkoda kasy :) podstawa to nie otwieranie okien na oścież tylko zamykanie okiennic przy otwartych oknach.... wtedy po powrocie z plażingu było fajnie chłodno.... mielismy 2 balkony i łatwo było zrobić przeciąg jak sie nagrzało.
napisze jeszcze,że jedzenie dobre, na śniadania wprawdzie codziennie to samo ale wybór duży więc każdy mógł sobie urozmaicać :)
obiadokolacje tez smaczne :)
w tym roku znów wracamy na makarską ale w inne miejsce - jedziemy właśnie z tego bp z bielska :) chyba złapalismy bakcyla chorwackiego....
w razie pytań -pisz - odpowiem ,moge fotki posłać :)
pozdrawiam Monika
pola84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pola84 » 15.06.2015 21:23

Dziękuje Monika.
max21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) max21 » 15.06.2015 21:27

moniolla napisał(a):Tak.mowa o pensjonacie M.
Akurat my jechaliśmy z biura z Katowic,ale bielsko miało identyczna ofertę,złapaliśmy lasta w dobrej cenie i uważamy,że było warto...W naszym pokoju był stojący wentylator i nie potrzebowaliśmy klimy. nawet rezydentka powiedziała,że klima malo co daje i szkoda kasy :) podstawa to nie otwieranie okien na oścież tylko zamykanie okiennic przy otwartych oknach.... wtedy po powrocie z plażingu było fajnie chłodno.... mielismy 2 balkony i łatwo było zrobić przeciąg jak sie nagrzało.

Witam,
Te balkony to mieliście na którym piętrze , bo z tego co widziałem to w tym pensjonacie na tych niższych pietrach widoku na morze nie ma tylko na sąsiednie budynki.
Jeżeli chodzi o klimę to też zależy od miesiąca w jakim się jedzie.
Ja byłem końcem sierpnia to też mało co używałem :)
Ten sposób co opisałaś też jest dobry i też robiłem tak jak nie miałem klimy.
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 15.06.2015 21:44

Pola 84 nie mogę odpisac na PW.nie oblukałam jeszcze tego foruma :) może mam za mało postów...
co do ceny to nie wiem czy atrakcyjna - my mielismy oferte z BP: 9 noclegów, hb ,3 os wraz z autokarem więc zupełnie inaczej wychodzi. posiłki -śniadanie od 8 do 10, obiadokolacja chyba 17-19...
z pensjonatu do promenady było 5 min bardzo z górki,za to z powrotem już dłużej bo pod górę bardzo....współczuliśmy tym co mieli pensjonaty przy kościele....

Max balkony mieliśmy na 1 pietrze i obydwa miały widok na morze - jeden wprawdzie był taki malutki - na jedno krzesełko - drugi normalny z suszarką stołem i krzesłami.centralnie pod nami była stołówka. patrząc z małego balkonu w prawo - wychylając sie trochę- widzieliśmy wieżę kościoła , górkę i fragment jardanki,a patrząc w dół morze... pod balkonem był sklep i od 6 rano było słychać wyładunek towaru i niosące się głośne dyskusje tubylców... ale nie przeszkadzało to aż tak...
pola84
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pola84 » 15.06.2015 21:47

Teraz z transporten kosztuje 2900 plus za dziecka transport 350.
A Wy ile placiliscie jesli mozna zapytac
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone