Yennefer82 napisał(a):Witam! Czy w Igrane lub pobliżu można gdzieś wynająć skuter lub auto? A jeżeli nie, gdzie znajdę przystanek komunikacji miejskiej żeby dojechać do Makarskiej i pobliskich miasteczek?
Witam.
Skuter
Rent a car
Rent a car
Yennefer82 napisał(a):Witam! Czy w Igrane lub pobliżu można gdzieś wynająć skuter lub auto? A jeżeli nie, gdzie znajdę przystanek komunikacji miejskiej żeby dojechać do Makarskiej i pobliskich miasteczek?
Yennefer82 napisał(a):Bardziej chodzilo mi o takie,że ide stoją i wypożyczam Tak jak wodny w niektórych miejscach bez zamawiania skuter można wypożyczywszy.
Właśnie znalazłam,ze w Puncie można wypożyczyć. Czy ktoś korzystał?
Augusto napisał(a):Witam serdecznie, mimo, że stary temat myślę, że moje pytania będą słuszne Igrane 2013 już zaklepane
Czytam czytam i nadal mam wątpliwości
1. Ile w Igrane jest Konob i ile sklepów ?
2. Czy jest możliwość wypożyczenia małej łódki/pontonu, cena ?
3. "Dni Igrane 2013" Ktoś pisał, że w 2011 były w drugiej połowie lipca czyli tak jak Ja się wybieram, gdzie sprawdzić kiedy będą w tym roku ?
nabuchodonozor napisał(a):Byłem w tamtym roku, krótko:
- miejscowość o sporym nachyleniu, apartament 500 m od morza dla niektórych może być wzywaniem
- plaża miejska - brzydka (jak większość)
- dzika plaża całkiem niezła
- ja jeździłem autem 3-4 km w stronę Makarskiej na taki parking przy Jadrance, gdzie z tobołami 3-4 minuty szliśmy do dzikiej plaży, super miejsce, czasami przez cały dzień byliśmy tam sami
- fajna baza wypadowa (Dubrownik, Mostar, Peljesac, Imotski)
- miałem nocleg załatwiony od Polaka u starszej Pani, tanio (30euro za apartament), jedyny minus niedziałająca klima, ale polecam, jak ktoś będzie chciał to podam linka
nabuchodonozor napisał(a):Byłem w tamtym roku, krótko:
- miejscowość o sporym nachyleniu, apartament 500 m od morza dla niektórych może być wzywaniem
- plaża miejska - brzydka (jak większość)
- dzika plaża całkiem niezła
- ja jeździłem autem 3-4 km w stronę Makarskiej na taki parking przy Jadrance, gdzie z tobołami 3-4 minuty szliśmy do dzikiej plaży, super miejsce, czasami przez cały dzień byliśmy tam sami
- fajna baza wypadowa (Dubrownik, Mostar, Peljesac, Imotski)
- miałem nocleg załatwiony od Polaka u starszej Pani, tanio (30euro za apartament), jedyny minus niedziałająca klima, ale polecam, jak ktoś będzie chciał to podam linka
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne