viltob08 napisał(a):Sprawdź czy masz rezerwację u Mare czy u Meri , bo to jednak dwie różne kwatery
Mam rezerwację u Meri
zibi123 napisał(a):Witam cromaniaków! na dzień dzisiejszy celuję w Igrane ewentualnie podobne miejscowości raczej spokojne. Przeglądam stronki z apartamentami jednak może ktoś podrzuci jakieś ciekawe namiary na apartament dla 7 osób tj. 4 dorosłe i trójka dzieci: 6,9 i 12. Może byćna maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
arek71 napisał(a):
Witam my też w tym roku do Igrane zaklepane druga połowa lipca .
Willa Toncika 2 apartamenty 2 ,4 ,6, ta szóstka myślę że w sam raz dla 7 osób ,my też będziemy w nim w dwie rodziny w sumie 7 osób.
Dom polecił mi kolega który był tam dwa razy.Właścicielka w miarę dobrze mówi po Polsku .
Pozdrawiam.
jbslax napisał(a):arek71 napisał(a):
Witam my też w tym roku do Igrane zaklepane druga połowa lipca .
Willa Toncika 2 apartamenty 2 ,4 ,6, ta szóstka myślę że w sam raz dla 7 osób ,my też będziemy w nim w dwie rodziny w sumie 7 osób.
Dom polecił mi kolega który był tam dwa razy.Właścicielka w miarę dobrze mówi po Polsku .
Pozdrawiam.
To będziemy sąsiadami:) My jesteśmy w Adriatic od 24/07.
@Zibi, zapytanie wysłałem i czekam na odpowiedź.
swider1985 napisał(a):najlepiej płacić karta za wszystko ładnie przelicza a euro to dużo nie brać ja wymieniam złotówki na miejscu można w makarskiej lub na poczcie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne