Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DomiCro
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DomiCro » 24.01.2015 15:35

viltob08 napisał(a):Sprawdź czy masz rezerwację u Mare czy u Meri :oczko_usmiech: , bo to jednak dwie różne kwatery ;-)

Mam rezerwację u Meri :)
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 26.01.2015 10:01

DomiCro napisał(a):
viltob08 napisał(a):Sprawdź czy masz rezerwację u Mare czy u Meri :oczko_usmiech: , bo to jednak dwie różne kwatery ;-)

Mam rezerwację u Meri :)

Czyli,...Ty o kozie a my o wozie ;-) :lol: Niestety w tym apartamencie to nas nie było :lol:
zibi123
Turysta
7 osób w Igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi123 » 30.01.2015 14:24

Witam cromaniaków! na dzień dzisiejszy celuję w Igrane ewentualnie podobne miejscowości raczej spokojne. Przeglądam stronki z apartamentami jednak może ktoś podrzuci jakieś ciekawe namiary na apartament dla 7 osób tj. 4 dorosłe i trójka dzieci: 6,9 i 12. Może byćna maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
jbslax
Autostopowicz
Re: 7 osób w Igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) jbslax » 31.01.2015 17:45

Polecam Igrane. Spokojnie z domową atmosferą. Dzieciaki jak i dorośli będą zachwyceni - gwarantowane.
Podpytam właściciela u którego będziemy zakwaterowani - może coś poleci dla 7 osób.
My jedziemy tam czwarty raz.
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 31.01.2015 19:57

zibi123 napisał(a):Witam cromaniaków! na dzień dzisiejszy celuję w Igrane ewentualnie podobne miejscowości raczej spokojne. Przeglądam stronki z apartamentami jednak może ktoś podrzuci jakieś ciekawe namiary na apartament dla 7 osób tj. 4 dorosłe i trójka dzieci: 6,9 i 12. Może byćna maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Witam my też w tym roku do Igrane zaklepane druga połowa lipca .
Willa Toncika 2 apartamenty 2 ,4 ,6, ta szóstka myślę że w sam raz dla 7 osób ,my też będziemy w nim w dwie rodziny w sumie 7 osób.
Dom polecił mi kolega który był tam dwa razy.Właścicielka w miarę dobrze mówi po Polsku .
Pozdrawiam.
jbslax
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jbslax » 01.02.2015 09:04

arek71 napisał(a):
Willa Toncika 2 apartamenty 2 ,4 ,6, ta szóstka myślę że w sam raz dla 7 osób ,my też będziemy w nim w dwie rodziny w sumie 7 osób.
Dom polecił mi kolega który był tam dwa razy.Właścicielka w miarę dobrze mówi po Polsku .
Pozdrawiam.

To będziemy sąsiadami:) My jesteśmy w Adriatic od 24/07.

@Zibi, zapytanie wysłałem i czekam na odpowiedź.
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 01.02.2015 18:10

jbslax napisał(a):
arek71 napisał(a):
Pozdrawiam.

To będziemy sąsiadami:) My jesteśmy w Adriatic od 24/07.

@Zibi, zapytanie wysłałem i czekam na odpowiedź.

Witam .Będziemy sąsiadami przez dwa dni my 27 rano będziemy wracać do domu. :( :(
Czwarty raz w to samomiejsce 8O 8O 8O to chyba musi być tam fajnie.
Mam troszkę obawy co do plaży bo miejscowość nie taka malutka a plaża z tego co widać na zdjęciach wąziutka :wink:
Ale mi się rymło :wink:
Może napiszesz coś więcej na temat Igrane.
Gzie dobre jedzonko,tanie piwko,ewentualnie jakieś dobre swojskie trunki,czy jest bankomat, sklepy itd...
Czy można kupić świeżą rybę od rybaków .
Interesuje mnie dzika plaża za miastem w kierunku południowym jak daleko trzeba do niej iść i czy jest tam dużo ludzi.
Za wszelką pomoc dziękuję i pozdrawiam. :D
ati7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ati7 » 04.02.2015 10:55

Plaza wydaje się wąska, byłem w 2013 w srodku sezonu i miejsca wystarczyło dla wszystkich
Swojskie trunki ma pani w zielonej bramie naprzeciwko marketu, i ośrodka Adriatic
knajpki same fajne, nie pamiętam tylko czy jest bankomat ale to nie problem bo do Makarskiej blisko
endi1975
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) endi1975 » 04.02.2015 13:01

Bankomatu w Igrane jeszcze w ubiegłym roku nie było. Euro najlepiej wymieniać w Informacji Turystycznej - nalepszy przelicznik. Ja jeździłem na plażę do Zivogoscy lub na dzikie plaże w stronę Drvenika, super zatoczki. :hut:
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 04.02.2015 19:44

endi1975 napisał(a):Bankomatu w Igrane jeszcze w ubiegłym roku nie było. :hut:

A w hotelu Punta?
MariuszD
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszD » 04.02.2015 20:00

kadetdudi napisał(a):
endi1975 napisał(a):Bankomatu w Igrane jeszcze w ubiegłym roku nie było. :hut:

A w hotelu Punta?

Bankomat jest w Hotelu Punta
Pozdrawiam:-)
swider1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swider1985 » 06.02.2015 22:08

najlepiej płacić karta za wszystko ładnie przelicza a euro to dużo nie brać ja wymieniam złotówki na miejscu można w makarskiej lub na poczcie
Rafal_X
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal_X » 06.02.2015 23:14

swider1985 napisał(a):najlepiej płacić karta za wszystko ładnie przelicza a euro to dużo nie brać ja wymieniam złotówki na miejscu można w makarskiej lub na poczcie

Ja robię tak: gotówka przygotowana na zapłatę za kwaterę. Oraz dodatkowo 100 euro, bo zdarza się, że terminal nie działa, nie działa serwer w banku, a trzeba zapłacić za paliwo, czy winietę i jechać dalej, bo reszta załogi się niecierpliwi. Za wszystko inne kartą, lub biorę z bankomatu lokalną walutę. Jeśli nie wydam wspomnianej stówy w drodze tam, czy na miejscu, to wydaję stopniowo w drodze powrotnej.
swider1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swider1985 » 24.02.2015 21:31

dodam kilka fotek
dr.kokos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.kokos » 26.02.2015 20:45

Witam. Mam pytanie o apartamenty Meri Plaza 9 w Igrane, widzę ze kilka osób było ale nikt nie pisze jak było. Może dacie radę coś wiecej powiedzieć na ten temat. Jaka zaliczkę wołali od Was? Proszę o szybkie odpowiedzi, czas nagli :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone