Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anecik0
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anecik0 » 09.08.2013 20:43

Jakie deszcze i burze? Pani rezydent mówiła, że burze zostaja po drugiej stronie gór więc luzik. Co do spotkania to ja bardzo poprosze bo moje dzieci nie wiedzą co mają ze sobą zrobić. Równolatków jakoś brak a moje nerwy są na wyczerpaniu. Jak ktoś usłyszy nerwowe Olaf, Karol.... tzn że to ja :evil:
tacim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tacim » 09.08.2013 20:54

hehe dobre
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 10:05

Witajcie.
Napiszcie jak wygląda sytuacja w Igrane czy jest dużo ludzi i czy są gdzies przy drodze "stacze" proponujący wolne pokoje.
Mamy nadzieję, że za tydzień o tej porze już będziemy w Igrane.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 11.08.2013 11:18

koltonek napisał(a):Witajcie.
Napiszcie jak wygląda sytuacja w Igrane czy jest dużo ludzi i czy są gdzies przy drodze "stacze" proponujący wolne pokoje.
Mamy nadzieję, że za tydzień o tej porze już będziemy w Igrane.

Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnai nie ma już problemu.
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 11:57

binkowskig napisał(a):Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnai nie ma już problemu.

Dzięki za szybka i optymistyczną odpowiedź :)
Strasznie się wlecze ten ostatni tydzień przed wyjazdem 8)
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 11.08.2013 12:50

koltonek napisał(a):
binkowskig napisał(a):Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnia nie ma już problemu.

...będziesz to miał zrekompensowane na miejscu ...tam czas poleci Ci bardzo szybko :D
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 12:55

binkowskig napisał(a):
koltonek napisał(a):
binkowskig napisał(a):Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnia nie ma już problemu.

...będziesz to miał zrekompensowane na miejscu ...tam czas poleci Ci bardzo szybko :D

Wiem, juz 5 lat nie byliśmy w Chorwacji więc ciągnie nas strasznie a urlop ma to do siebie, że się za szybko kończy :lol:
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 11.08.2013 12:58

...oj dłuży się, dłuży...ale niebawem i ja tam dobiję.
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 13:01

A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?
Gdzie lepiej zjechać z autostrady na węźle Sestanovac czy dalej na Zagvozd i nie chodzi mi koszt autostrady :) tylko o komfort jazdy i mniejszą ilość zakrętów.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 11.08.2013 13:43

koltonek napisał(a):A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?
Gdzie lepiej zjechać z autostrady na węźle Sestanovac czy dalej na Zagvozd i nie chodzi mi koszt autostrady :) tylko o komfort jazdy i mniejszą ilość zakrętów.

Wydaje mi się, że Zagvozd. Skorzystasz z nowego tunelu pod Bikovem ( ok 20 kun ) i juz jesteś na Makarskiej. Dojazd z Sestanovaca do Jadranki też jest urokliwy ale...jest dużo krecęnia i trochę ekspozycji.
Widoki ekstra.
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 14:35

binkowskig napisał(a):
koltonek napisał(a):A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?

Wydaje mi się, że Zagvozd. Skorzystasz z nowego tunelu pod Bikovem ( ok 20 kun ) i juz jesteś na Makarskiej. Dojazd z Sestanovaca do Jadranki też jest urokliwy ale...jest dużo krecęnia i trochę ekspozycji.
Widoki ekstra.

Jeszcze raz wielkie dzięki, pewnie wybierzemy przejazd przez ten nowy tunel, "zakręconą drogą" jechaliśmy daaawno temu, jeszcze sami, a teraz jedziemy w 3 i nasza córcia nie przepada za zakrętami więc sprawa się wyjaśniła sama :)
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 11.08.2013 17:53

binkowskig napisał(a):

Widoki ekstra.

Dokładnie, bardzo fajny przejazd tunelem za 20 kunek.... super się jechało a widoki..... bajka
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 11.08.2013 18:09

Witam wszystkich z Igrane... zbierałam się do napisania Wam, że po co robić wieczór polski w Igrane. W Igrane są sami Polacy i każdy wieczór jest nasz :)
Dużo nas ale gorzej wyglada makarska i Baska voda tam jest jeszcze tłumniej... Siła nas.
Co do wolnych apartamentów to ja od 2 dni w Igrane nie widziałam. W sobotę widziałam kilka osób z tabliczkami przed Makarską i Tucepi...

anecik0 W jakim wieku masz Karola i Olafa?
anecik0
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anecik0 » 11.08.2013 19:31

Justin Karol 5 lat a Olaf 3.
Co do wolnych pokoi to do 15 jest kiepściutko bo dla znajomych szukałam i jak już jest wolne to do 13 a potem od 18 ale wszędzie nie byłam ;-)
Dzisiaj się potężnie zaludniło i słychać dużo różnych języków ale chyba najczęściej polski no i po rejstracjach aut widać, ze każdy wieczór jest nasz ;-)
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 11.08.2013 19:45

Czyli z Waszych informacji wynika, że od 18.08, czyli dokładnie wtedy kiedy przyjedziemy, powinno być luźniej - co nas bardzo cieszy :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone