koltonek napisał(a):Witajcie.
Napiszcie jak wygląda sytuacja w Igrane czy jest dużo ludzi i czy są gdzies przy drodze "stacze" proponujący wolne pokoje.
Mamy nadzieję, że za tydzień o tej porze już będziemy w Igrane.
koltonek napisał(a):binkowskig napisał(a):Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnia nie ma już problemu.
Dzięki za szybka i optymistyczną odpowiedź
Strasznie się wlecze ten ostatni tydzień przed wyjazdem
binkowskig napisał(a):koltonek napisał(a):binkowskig napisał(a):Zjeżdżasz do miasta z jadranki i sobie przebierasz. Po 15 sierpnia nie ma już problemu.
Dzięki za szybka i optymistyczną odpowiedź
Strasznie się wlecze ten ostatni tydzień przed wyjazdem
...będziesz to miał zrekompensowane na miejscu ...tam czas poleci Ci bardzo szybko
koltonek napisał(a):A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?
Gdzie lepiej zjechać z autostrady na węźle Sestanovac czy dalej na Zagvozd i nie chodzi mi koszt autostrady tylko o komfort jazdy i mniejszą ilość zakrętów.
binkowskig napisał(a):koltonek napisał(a):A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?
Gdzie lepiej zjechać z autostrady na węźle Sestanovac czy dalej na Zagvozd i nie chodzi mi koszt autostrady tylko o komfort jazdy i mniejszą ilość zakrętów.
Wydaje mi się, że Zagvozd. Skorzystasz z nowego tunelu pod Bikovem ( ok 20 kun ) i juz jesteś na Makarskiej. Dojazd z Sestanovaca do Jadranki też jest urokliwy ale...jest dużo krecęnia i trochę ekspozycji.
Widoki ekstra.
binkowskig napisał(a):koltonek napisał(a):A możesz mi podpowiedzieć (lub może ktoś inny pomoże) jeszcze jedną rzecz ?
Wydaje mi się, że Zagvozd. Skorzystasz z nowego tunelu pod Bikovem ( ok 20 kun ) i juz jesteś na Makarskiej. Dojazd z Sestanovaca do Jadranki też jest urokliwy ale...jest dużo krecęnia i trochę ekspozycji.
Widoki ekstra.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne