Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agus87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus87 » 06.08.2013 23:19

lukasz
z patelni na patelnię :D
uciekam ze słońca jak tylko mogę
chociaż jestem opalona potężnie...

dziecko nawet do basenu na ogrodzie iść nie chce :lol:

też się właśnie obawiam, że zajeżdżając nad Balaton się rozczarujemy...
chłopaki już omawiają, gdzie za rok
mówią, że może wyspa w Cro..Pag albo Bol...
zobaczymy

na razie moja 2,5 latka jest mega absorbująca, mam nadzieję, że zmądrzeje, 8)
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 07.08.2013 08:42

ania.i napisał(a):melduję się z Igrane :mrgreen: :papa:

trochę się nam zwiedzanie Plitvickich wydłużyło, więc zajechaliśmy po zachodzie słońca, ale gospodarz czekał i powitał lokalnym specjałem ;) dlatego dopiero teraz piszę :) Z tego co widzę jest tu masa rodaków, więc może znajdzie się jakiś Cromaniak? ;)

EwaiRaf napisał(a):acha i co z wieczorem polskim? :wink:
my będziemy 12-22.08 chętnie pobiesiadujemy z ziomkami :wink:

my będziemy do 17 :) jesteśmy większą ekipą (3 rodziny), ale czemu nie, zawsze można ją jeszcze powiększyć ;)

Czekajcie czekajcie już siedzę na walizkach....

"wieczór polski" proponuję 16 sierpnia na plaży w Igrane obok Parkingu o godz. 20:00 (dokładne miejsce ustalimy jak już dotrę na miejsce).
Każdy niech przyniesie jakaś flaszeczkę (może nawet dwie :lol: ) arbuza albo jakieś cóś na przegrychę, matkę, koc czy coś pod tyłek do siedzenia i dobry humor :) aaaa i kto przepija to przepitkę z kubeczkiem ;)
Oj będzie się działo...

a jest w Igrane jakiś plac zabaw dla dzieci? najlepiej przy plaży....
agus87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus87 » 07.08.2013 09:37

jest plac zabaw
jak idziesz promenadką od portu to na samym końcu, w kierunku Zivogoscie
bliziutko
2 zjeżdżalnie są, karuzela, huśtawki i inne takie :)
FotoTC
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) FotoTC » 07.08.2013 10:35

Jeśli pizza to tylko w Tupaci! - Olea Bistro, polecam w ciemno ;)
Nasza przygoda dobiega końca, dzisiaj zmykamy do domu :((( Ale jeszcze przed wyjazdem plażowanko w Mala Duba;)
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 07.08.2013 11:11

JustineM napisał(a):
ania.i napisał(a):melduję się z Igrane :mrgreen: :papa:

trochę się nam zwiedzanie Plitvickich wydłużyło, więc zajechaliśmy po zachodzie słońca, ale gospodarz czekał i powitał lokalnym specjałem ;) dlatego dopiero teraz piszę :) Z tego co widzę jest tu masa rodaków, więc może znajdzie się jakiś Cromaniak? ;)

EwaiRaf napisał(a):acha i co z wieczorem polskim? :wink:
my będziemy 12-22.08 chętnie pobiesiadujemy z ziomkami :wink:

my będziemy do 17 :) jesteśmy większą ekipą (3 rodziny), ale czemu nie, zawsze można ją jeszcze powiększyć ;)

Oj będzie się działo...

....

Tylko nie przynieście wstydu :lol: miałem okazję spotkać/być świadkiem jak w Igrane jacyś miejscowi uciszali "polaków" nawalonych w 3 d*py którym wydawało się że są pępkami świata...wstyd było się odezwać głośno żeby ktoś nie pomyślał że jesteśmy razem :|
Też byłą wódeczka, nawet ogórki (wyglądały na małosolne) :lol: , radio i jakieś "śląskie" szlagiery...generalnie wioska jak nic.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 07.08.2013 11:58

Przepraszam ale jak przeczytałam ten tekst (cyt na dole) to przez chwilę nie mogłam zrozumieć- po co Wam Wasza Matka? I czemu chcecie ją nieść... :lol: :lol: :lol:

Każdy niech przyniesie jakaś flaszeczkę (może nawet dwie :lol: ) arbuza albo jakieś cóś na przegrychę, matkę, koc czy coś pod tyłek do siedzenia i dobry humor :) aaaa i kto przepija to przepitkę z kubeczkiem ;)
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 07.08.2013 12:04

heca7 napisał(a):Przepraszam ale jak przeczytałam ten tekst (cyt na dole) to przez chwilę nie mogłam zrozumieć- po co Wam Wasza Matka? I czemu chcecie ją nieść... :lol: :lol: :lol:

;)

Matka zrobi się w domu i trzeba ją będzie przynieść na imprezę, sama nie dojdzie :D
ania.i
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.i » 07.08.2013 16:26

JustineM napisał(a):-

"wieczór polski" proponuję 16 sierpnia na plaży w Igrane obok Parkingu o godz. 20:00 (dokładne miejsce ustalimy jak już dotrę na miejsce).
Oj będzie się działo...

16 to trochę dla nas za późno- 17go wyjeżdżamy i pewnie będziemy się pakować :( no i Panowie kierowcy nie mogliby poszaleć ;)
ania.i
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.i » 07.08.2013 16:31

ania.i napisał(a):
JustineM napisał(a):-

Oj będzie się działo...

16 to trochę dla nas za późno- 17go wyjeżdżamy i pewnie będziemy się pakować :( no i Panowie kierowcy nie mogliby poszaleć ;)

lukasz22i napisał(a):Tylko nie przynieście wstydu :lol: miałem okazję spotkać/być świadkiem jak w Igrane jacyś miejscowi uciszali "polaków" nawalonych w 3 d*py którym wydawało się że są pępkami świata...wstyd było się odezwać głośno żeby ktoś nie pomyślał że jesteśmy razem :|
Też byłą wódeczka, nawet ogórki (wyglądały na małosolne) :lol: , radio i jakieś "śląskie" szlagiery...generalnie wioska jak nic.

nasi rodacy, to nieraz potrafią zrobić wiochę :/

a i muszę się Wam pochwalić, że dziś nasz gospodarze robią nam kolację z rybek z grilla :) są wspaniali! :)
JustineM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JustineM » 07.08.2013 21:27

kulturalnie będzie... posiedzimy na plaży, dzieci poszaleją na placu zabaw... zero wioski :) może jakaś fotka ładna wyjdzie.... nie namawiam...
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 07.08.2013 21:43

JustineM napisał(a):kulturalnie będzie... posiedzimy na plaży, dzieci poszaleją na placu zabaw... zero wioski :) może jakaś fotka ładna wyjdzie.... nie namawiam...

...i tak trzymać...nie ogłaszają kiedy będzie IGARSKA NOC>
agus87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus87 » 07.08.2013 22:48

1 sierpnia był dzień igrane
i do późna w nocy balowali, fajerwerki były o 2 w nocy :>
była noc króla artura, wyżerka za darmo, trunki do próbowania, no i liście laurowe krzakami rozdawali hehe
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 07.08.2013 22:49

agus87 napisał(a):1 sierpnia był dzień igrane
i do późna w nocy balowali, fajerwerki były o 2 w nocy :>
była noc króla artura, wyżerka za darmo, trunki do próbowania, no i liście laurowe krzakami rozdawali hehe

Fajna impreza byłem kilka razy...ale organizowali zazwyczaj ok 15.
Tym razem obejdę się smakiem :(
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 09.08.2013 13:07

accuweather.com pokazuje dziś i jutro burze z piorunami w Igrane. Faktycznie tak jest? Web-camera w Makarskiej pokazuje natomiast czyste niebo i lampę.

A wiecie może kiedy i gdzie są organizowane "ribarskie" noce? 2 lata temu udało mi się załapać na dwie w odstępie kilku dni, Promajna + Krvavaica.
tacim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tacim » 09.08.2013 17:58

Na niebie były nawet chmurki :) Noc była jedna 06.08 w Zivogosce PORAT 20 kun ryba i wino.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone