napisał(a) agus87 » 22.07.2013 15:25
1.Po pierwsze, które knajpki polecacie, gdzie można tanio i dobrze zjeść, a których nie polecacie?
kilka razy w wątku się przewijał temat jedzenia w Igrane, nie polecają u Ante
reszta musisz doczytać bo nie pamiętam, wiadomo, że ile ludzi tyle opinii i gustów2. Czy isntnieje tam jakieś życie nocne, jakiś deptak, rynek, stragany, pokazy? Słyszałam, że jest cos w stylu dzień Igrane, może ktoś się orientuje czy się załapie?
Igrane to raczej wioska, stragany są, pewnie jakaś promenadka też z tego co widać na zdjęciach, a kiedy jest dzień Igrane nie mam pojęcia3. W których sklepach robić zakupy? Jak dojechać do LIDLA?
najlepiej do Konzuma, na Makarską jak jedziesz jest mnóstwo znaków i bilboardów, nie przegapisz - wszyscy raczej tam jeżdżą
w samym Igrane jest Studenac, i jakieś sklepiki, na pewno znajdziesz4. Czy są komary? Czy odczuwa się ciepło w wodzie? Czy woda jest czysta?
jedziesz do Chorwacji i nie wiesz jaka tu jest woda?
hmm
krystalicznie czysta, 24-25 stopni, komary ponoć pojedyncze się zdarzają, jednak nie atakują
w zeszłym roku jak byłam to widziałam ze 2, zero ukąszeńjadę do Igrane za 2 dni, ale na tym forum można wiele poczytać, więc jak widzisz sama się dużo dowiedziałam, jeszcze nie będąc w samym Igrane