kaktussio napisał(a):Yataman szczerze mnie trochę zmartwiłeś.
My mamy wykupione jedzonko tam gdzie śpimy no ale bardzo chcę spróbować chorwackich smaków więc między śniadaniem i obiado-kolacją coś na pewno będę chciał zjeść, szczególnie z owoców morza, sam nie wiem.
lukasz22i napisał(a):yataman, a do tego Lidla ciężko trafić z Igrane? Gdzieś zakupy robić trzeba będzie, na pewno nie w małych, osiedlowych sklepikach
arb napisał(a):Agawa jedno pytanie: jak wygląda Zivo w sezonie? My byliśmy tam w zeszłym roku we wrześniu (w tym zielonym jaskrawym domu) i miejscowość wyglądała na wymarłą Jedna konoba przy marinie (obsługa od niechcenia a i jedzenie takie sobie), jedna do góry koło szkoły i ta drewniana na początku plaży (lub końcu, w zależności jak patrzeć). Jedzenie fatalne. W tym roku celujemy w Igrane.
kaktussio napisał(a):Dzięki BARDUR
Czyli piwo z kija, które ostatnio zrozumiałem co oznacza, można mieć już za tyle co w PL. Dzięki za rady.
Do Studenaca będziemy mieć blisko bo mieszkać będziemy u Mihajlevicia. To dobrze że blisko przystępny sklep.
Z czytania forum wnioskuję że godne polecenia są miejsca U Ante, wieczorami lokal Hotelu Punta i Pirat - trzeba będzie sprawdzić i napisać recenzję
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne