Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane czy Baska Voda

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gargamel
Autostopowicz
Igrane czy Baska Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) gargamel » 21.02.2008 15:54

mam do wyboru dwie miejscowości co wybrać ? Igrane czy Baska Voda.
Z góry dzięki za info:)
tomek99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek99 » 21.02.2008 17:57

Baska Voda.
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 21.02.2008 19:47

Igrane
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 21.02.2008 20:52

Byłem w obydwu miejscach. Obydwie miejscowości są atrakcyjne turystycznie. W mojej ocenie Baska Voda jest w sezonie nieprzyzwocie zatłoczona ale z całą pewnością ma swój urok. Igrane to taka trochę prowincja w porównaniu z Baska Voda. Ale ja to lubię i zdecydowanie stawiam na IGRANE.
Gajus
kasssia1402
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasssia1402 » 21.02.2008 21:34

Igrane,Igrane i jeszcze raz Igrane. baśka voda-tłoczno,igrane przytulnie i małe,dzikie zakątki gdzie można się plażowac.
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 22.02.2008 21:08

Zalezy kto co lubi. jak dla mnie Baska to typowy kurort i komercja, wiele kwater połozonych dosc wysoko, Igrane bardziej kameralne może nieco za ciche ale ma swój urok. Do Baski, Makarskiej i Tucepi zawsze mozna podjechac. Ceny w Basce wyzsze - pomidorki, arbuzy.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 11.03.2008 20:54

Całkowicie zgadzam sie ze stwierdzeniem przedmówcy ...KTO CO LUBI.
Byłem w Basce, jest bardzo fajnie ale nie na dwa tygodnie, zbyt duży tłok, zgiełk, tłok, komercja. To samo tyczy sie innych okrzyczanych kurortów . Podjechac można, zobaczyć trzeba , przejść się promenadą obowiązkowo,.... i wracać do spokoju a takowy jest w Igrane ( był i mam nadzieję że nadal jest bo się tam wybieram kolejny raz w sierpniu )...oczywiscie jesli ktoś takowy preferuje. Ale wszystko zależy od tego kto co lubi pozdrawiam grzegorz :D
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 11.03.2008 21:53

kasssia1402 napisał(a): baśka voda-igrane

Kasiu to są nazwy własne , więc może by tak z dużej literki?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.03.2008 22:30

jac61b napisał(a):

Nie wiedzialem że z Ciebie taki podrywacz :D :D :wink:
Pozdrav.
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 13.03.2008 10:47

mkm napisał(a):
jac61b napisał(a):

Pozdrav.

MKM, nie podrywam tylko zwracam uwagę na ortografię...zresztą to moja córka.... :? A skoro już jesteś to widzisz?? Igrane staje się lubiane... :!:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.03.2008 13:05

jac61b napisał(a):
mkm napisał(a):
jac61b napisał(a):

Pozdrav.

MKM, nie podrywam tylko zwracam uwagę na ortografię...zresztą to moja córka.... :? A skoro już jesteś to widzisz?? Igrane staje się lubiane... :!:

Nie znasz się na żartach czy co :?: :wink: Bardzo dobrze że Igrane i inne podobne stają się lubiane :D Przecież mnie to jest nawet na rękę :wink: :D
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 14.03.2008 07:47

Tak jak mówi większość, Baśka to miejscowość bardziej zatłoczona, w Igrane znajdziesz więcej spokoju... kilka knajpek na wieczór też się znajdzie. Ja w zeszłym roku "stacjonowałem" między Igrane i Zivogosce, mniej więcej w połowie drogi między stoi kilka domów zupełnie przy plaży. Jest plaża z prysznicem, ale znajdziesz też bardziej ustronne miejsca między skałkami jeśli tego potrzebujesz :) Jedno jest pewne, duży SPOKÓJ... do najbliżeszego sklepiku 3 minuty spacerkiem, do knajpki 10-15 minut.
Pozdrawiam.
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 14.03.2008 08:26

Możesz podać namiary na ten ap.i ew.zdjęcia-proszę- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 14.03.2008 17:12

Nie ma sprawy, wszystko wyślę jutro do południa. Może być ?:)
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 15.03.2008 13:41

poszło...
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies