Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Igrane czy Baska Voda

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MARCIA
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARCIA » 23.03.2008 22:57

fota napisał(a):poszło...

Czy ja również mogę prosić o adres w Igranem. Ja z mężem planujemy wyjazd po raz trzeci zaczęliśmy od Riwiery Makarskiej i chyba jeszcze w tym roku będziemy jej wierni. Proszę o informację na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry bardzo dziekuję
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 24.03.2008 14:18

nie ma sprawy :)
supermisio
Turysta
Igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) supermisio » 25.03.2008 19:45

Jestem bardzo zainteresowany pobytem w Igrane i oczywiście prosze o namiary na kwatery w tej miejscowości. Fota widzę że jesteś z Bydzi :D , ja również (w gdańsku mieszkałem tymczasowo, jeszcze w zeszłym roku). Podaję namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam, Krzysztof
binkowskig
Croentuzjasta
Re: Igrane

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 25.03.2008 20:50

Stronka z Igrane
http://www.igrane.com/
Stronka z kwaterami w Igrane
http://www.igrane.com/privatni/index.htm
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.03.2008 21:09

http://www.igrane.com/mijacika/

Tu byłem, 50 m od morza, można negocjować cenę. Mnie średnia na 7 osób wyszła 9 euro w lipcu 2005. Gdzięś na forum jest mój post o tym apartamencie. Polecam
supermisio
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) supermisio » 25.03.2008 22:48

W jakim języku można się z Nimi porozumieć ??

darek1 napisał(a):http://www.igrane.com/mijacika/

Tu byłem, 50 m od morza, można negocjować cenę. Mnie średnia na 7 osób wyszła 9 euro w lipcu 2005. Gdzięś na forum jest mój post o tym apartamencie. Polecam
miracle20123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 26.03.2008 15:22

Chciałam w tym roku wybrać się do Igrane,właśnie do tego apartamentu...Nawet wymieniłam kilka maili (po angielsku) z właścicielką.W sierpniu zażyczyła sobie 115 euro za dobę na 7 osób... Już miałam się zdecydować,ale znalazłam lepszą ofertę w Breli:) Pzdr
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 26.03.2008 16:17

115 euro za dobę? To w Dubaju w Burj al Arab tak?

Obrazek

A tak na poważnie, uber warunki z wszystkim co dusza zapragnie można znaleźć w granicach 50 euro. Nie daj sie doić z ciężko zarobionych pieniążków ;)

Pozdrawiam!
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 26.03.2008 18:20

Inde napisał(a):115 euro za dobę? To w Dubaju w Burj al Arab tak?

A tak na poważnie, uber warunki z wszystkim co dusza zapragnie można znaleźć w granicach 50 euro. Nie daj sie doić z ciężko zarobionych pieniążków ;)

Pozdrawiam!

115 / 7 to daje po 15 euro na osobę... to chyba nie jest jaiś wielki kosmos... tak, tak, ja wiem że można taniej... ale mnie już proponowano w Tucepi 200 za 6 osób, bo klima... bo nowe... bo net ! :)

Pozdrawiam serdecznie :)
T.
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 26.03.2008 18:24

supermisio napisał(a):Jestem bardzo zainteresowany pobytem w Igrane i oczywiście prosze o namiary na kwatery w tej miejscowości. Fota widzę że jesteś z Bydzi :D , ja również (w gdańsku mieszkałem tymczasowo, jeszcze w zeszłym roku). Podaję namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam, Krzysztof

na życzenie :)
Pozdrawiam !
Tomasz.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 26.03.2008 18:29

To dobra cena szczególnie w sezonie...a domek praktycznie nad morzem.
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 26.03.2008 18:50

fota napisał(a):115 / 7 to daje po 15 euro na osobę... to chyba nie jest jaiś wielki kosmos... tak, tak, ja wiem że można taniej... ale mnie już proponowano w Tucepi 200 za 6 osób, bo klima... bo nowe... bo net ! :)
Pozdrawiam serdecznie :)
T.

115 / 7... nie doczytałem to zmienia postać rzeczy ;) zwracam honor.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.03.2008 17:30

supermisio napisał(a):W jakim języku można się z Nimi porozumieć ??

darek1 napisał(a):http://www.igrane.com/mijacika/

Tylko i wyłącznie po angielsku lub chorwacku.

forum/viewtopic.php?t=8316&highlight=mijacika

To jest strona o moim pobycie w Igrane.
miracle20123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 29.03.2008 15:02

Taka rada na przyszłość Inde... Czytaj uważniej posty ;) pozdrawiam!
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 29.03.2008 17:29

miracle20123 napisał(a):Taka rada na przyszłość Inde... Czytaj uważniej posty ;) pozdrawiam!

Bardzo ależ to bardzo dziękuje za niemiłosiernie ważną radę. Na pewno od tej chwili każdy z postów będę czytał z wytężonym wręcz sokolim wzrokiem aby nie przegapić niczego! DZIEKUJE ! :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Igrane czy Baska Voda - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies