Jeżeli ktoś jechał do CRO z iGo 2006 to poproszę o opinie.
Ja wyjeżdżam 9 sierpnia po powrocie podzielę się swoimi
jachupda napisał(a):rjr3 napisał(a):Jeżeli ktoś jechał do CRO z iGo 2006 to poproszę o opinie.
Nie masz innej alternatywy na Chorwacje. Natomiast na droge do CRO to proponuje TTN.
jpionka napisał(a):jachupda napisał(a):rjr3 napisał(a):Jeżeli ktoś jechał do CRO z iGo 2006 to poproszę o opinie.
Nie masz innej alternatywy na Chorwacje. Natomiast na droge do CRO to proponuje TTN.
Na CRO jest jeszcze Mireo Viagps , dokładność podobna do IGO.
rjr3 napisał(a):Jeżeli ktoś jechał do CRO z iGo 2006 to poproszę o opinie.
zibek napisał(a):jechałem z igo 2006 ...odczucia mieszane , z jednej strony ratował sytuacje jak gdzieś żle zjechałem ..z drugiej strony słyszysz na autostradzie " zawróć na najbliższym zjezdzie" bo nie rozróżniał dróg.
Przede wszystkim moja uwaga -nie ufać bezgranicznie -robi błędy ale warto mieć ze sobą
no i ten słodki głos Kazi ( tak ją nazwaliśmy ) umila 21 godzin jazdy ))) zwłaszcza jak stoisz 3 godziny w korku w OMISiu i nagle Kazia daje pomyliłeś droge -zawróć
jeśli są dwie drogi równoległe to często myli na której jesteś , czesem nie rozróżnia skrzyżowań tzw. piętrowych i każe skręcić z trasy w lewo a faktycznie aby skręcić w lewo musisz zjechać w prawo na wiadukt
Na następny wypad Kazia musowo jedzie z nami
Northstar napisał(a):Moje odczucia są podobne do Zibka. Zwłaszcza te dotyczące mieszania tras równoległych. Ale to może wynikac nie z winy programu ale jakości odbiornika GPS lub anteny (nie znam się na tym zbyt dokładnie).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi