Ja tu już nic mądrego nie napiszę ... ależ pięknie Wam było
Rodzina pyta , czy INDUS to jakiś lek na grypę, bo chodzę po domu i głośno powtarzam.
Ej, dziewczyny, dziewczyny ...
Co ja mówię - Madamy
shtriga napisał(a):Co do Yeti... Hmmmmm Coś się znajdzie
felder*eagles napisał(a):Trochę off topic..
''dżuuulej''. Szklarski opisuje to słowo jako powitanie w języku ladakhijskim, dodając jeszcze, że towarzyszyło mu .... wywalenie języka na brodę...
janusz.w. napisał(a):Wiola na zdjęciu bardziej kojarzy mi się z tyczkarką
Piotrek_B napisał(a):Ula, Wiola - szacunek
Dla mnie Wasza trasa jest o tyle ciekawa, że kiedyś dawno, dawno temu byłem już zawizowany i "zabiletowany" na ten kierunek i z pewnych niezależnych ode mnie przyczyn 2 tygodnie przed terminem wszystko poszło się........
Pozdrawiam i czekam na CD
dangol napisał(a):To taki menelowy grecki patencik w Limenarii na Thassos
plavac napisał(a):Ja tu już nic mądrego nie napiszę ... ależ pięknie Wam było
Rodzina pyta , czy INDUS to jakiś lek na grypę, bo chodzę po domu i głośno powtarzam.
Ej, dziewczyny, dziewczyny ...
Co ja mówię - Madamy
Janusz Bajcer napisał(a):Ula i Viola na tropach yeti
Hm, było ciekawie zapowiada się jeszcze ciekawiej
piotrf napisał(a):ULA , Wiola , dziekuje bardzo
Ma mi sie teraz co snic po nocach . . .
Wtprawa i relacja - rewelacja
Buber napisał(a):Madamy czy Lejdisy - szok
Na jak OLO Macedoński, tylko, że na prawie 5000 metrów.
I "wody" też zaliczyłyście .
Czekam już tylko na ... Monsun
renatalato napisał(a)::lol: Kurcze, wczoraj rodzina nie mogła mnie od komputra odgonić , najpierw oglądałam, potem czytałam i od początku oglądałam i czytałam i zaniemówiłam iiiiiiii zabrakło mi słów nawet tych pisanych
Zdjęcia wszystkie są śliczne UlaTwoje też, Wioli to artystyczne cudo , co ja gadam takie normalne pstryki
janusz.w. napisał(a):Rozmarzyłem się, po powrocie z pracy chyba sięgnę na półkę po Szklarskiego (uwielbiam serię przygód Tomka).
Zaraz zabieram się za oglądanie zdjęć z linka Wioli.
P.S.
A Wiola na zdjęciu bardziej kojarzy mi się z tyczkarką
shtriga napisał(a)::D
Naprawdę Cię podziwiam Aneczko i Was wszystkich, że znajdujecie czas na te czytanki
Okropecznie to mobilizujące
I życzę tak, jak i Wam/Nam wszystkim choć chwilki tam
Lidia K napisał(a):tam gdzie mnie nie będzie chociaż sobie z Wami popodróżuję po himalajskim KSIĘŻYCU. Według mnie jest o wiele ciekawiej niż na księżycu, sprawdzałam dzisiaj rano gdy jeszcze świecił.
shtriga napisał(a):Lidia K napisał(a):tam gdzie mnie nie będzie
A co do Księzyca - hmmm. Pewnie za długo śpię, mimo, że późno chyba zachodzi
Muszę czym prędzej wrócić do Waszego Września 2009
shtriga napisał(a):...A co do zdjęć Wioli z galerii... http://www.fanfoto.pl/pysza.html