Rodzina
Agnieszka i Piotr D.
Adres skasowany - Administracja Cro.pl
Podawanie tego typu danych jest zabronione, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych.
KĘDZIERZYN-KOŹLE
przyjechala wieczorkem 24.06 na ciovo... Wedlug umowe... apartament sie obejrze...i gosc sie zgada ze jest wzystko oki i oddaje sie kasa i passporty.. Gosci Aga i Piotr sie zgodzili ze wszystko jest oki..apartament ladni i poproszili mnie kombinatory czy moga zaplacic w PONEDZIALEK, poniewaz od tej pani ma siostra przyjechac.. Chcialam do ludzi zrobic usluga i przyjemnosc.... Niedziela...caly dzien..plazowali..i wieczorkem dzwoni ze oni chcialyby sie przemieszyc do jakego innego domu, poniewaz plaza nie jest odpowiadna ich wymaganiami..wonske uliczki..i tak dalej... Gospodarz juz na strati..ale gosc chce nocowac jeszcze jeden nocleg, poniewaz on zaplacil zaliczka i chce ja wykorzystac do konca... To co byl powinni zaplacic 24.07...to niego nie interesuje..nawet grozi..sadem i innym rzeczamy...nawet zaczal plakac ze chce go w noci wyrzucic z malim dzieckem... I jaky sa wyniki wszystkiego
Teraz jezeli gosc przyjedzie..nie wazne od 10 rano..lub 12 w noci....Passporte i Kasa na swiatlo... Nie bedzie wiecej mozliwosci... Bede zaplacic jutro...pojutrze lub inneg dnia... A sprawa druga..ten przyklad nie robi bardzo dobre opinie o POLAKAMI... niestety...
Nie chcialby ze ktos sie znajdzie zli na mnie...ale niestety...tak to jest...i prosze sie nie dziwic... jezeli wlasciciele po przyjadzu nawet pod prysznic nie pozwola bez kasi i passportow.