Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

I taci moga byc ludzie !

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 04.07.2006 09:01

Vedran Lekic napisał(a):A jak moge powiedziec o czym mi najbardziej zalezi.. to bylo bi ze gosc ktory wroci z ciova z polski..powie do swojego znajomego " bylo super.. Rezerwacja przez VEDRANA do pewna sprawa "

Jak ktoś chce rezerwuje przez Vedrana .. jak mu się nie podoba nie rezerwuje (po co więcej dyskutować?). Ja rezerwuje i mam nadzieję że będę mogła we wrześniu po powrocie napisać że było super (a jak nie będzie to też napiszę to). Pozdrav
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 04.07.2006 09:04

viverka napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):A jak moge powiedziec o czym mi najbardziej zalezi.. to bylo bi ze gosc ktory wroci z ciova z polski..powie do swojego znajomego " bylo super.. Rezerwacja przez VEDRANA do pewna sprawa "

Jak ktoś chce rezerwuje przez Vedrana .. jak mu się nie podoba nie rezerwuje (po co więcej dyskutować?). Ja rezerwuje i mam nadzieję że będę mogła we wrześniu po powrocie napisać że było super (a jak nie będzie to też napiszę to). Pozdrav

Widac ze ktos moze cala sprawe wyjasnic w 3 prosta slowa.. Bylby wdzieczny ze po powrocie napiszez jak bylo..
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 04.07.2006 09:05

to wg mnie tymi metodami, jakie ostatnio stosujesz tego zadowolenia nie osiagniesz, moze sie myle
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 04.07.2006 09:09

Na pewno napiszę.. Choć to i tak pewnie dla niektórych nic nie będzie znaczyło. Ale przynajmniej sama już będę wtedy miała sprawdzoną opinię (a nie wyłącznie domysły). :)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 04.07.2006 10:05

slawek66 napisał(a):
dlaczego nie mozna goscia od razu po przybyciu do apartamentu zameldowac, a domagasz sie zeby ten sam gosc od razu zaplacil, dlaczego nie mozna sobie odpisac danych z paszportu, to tylko kilka slow,
ja na przyklad jestem bardzo przywiazany do swoich dokumentow i nigdy bym ci swojego pasportu nie dal inaczej niz do wgladu
pozdrowienia

No właśnie Sławek masz racje,

Ja już pare razy sie kłóciłam prawie z właścicielem o to że ktoś chciał mi wziaśc paszporty w celu zamaldowania ( żeby było smieszniej było dawno zapłacane za apartament z gory ) , zdarzyło się tak że Pani zabrała i sobie poszła. Chcemy jechać do Dubrovnika a tu .... siedzimy udupieni na plaży i czekamy az łaskawie Gospodyni nam odda.

Żeby uniknać podobnych problemów, wychodze na mało sympatyczną osobe ale po prostu nie daje paszportów i proszę spisywać swoje dane przy mnie. Budziłam tym juz tym zachowaniem zdziwienie ale potem spałam spokojnie.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 04.07.2006 10:15

aneta_jacek napisał(a):
slawek66 napisał(a):
dlaczego nie mozna goscia od razu po przybyciu do apartamentu zameldowac, a domagasz sie zeby ten sam gosc od razu zaplacil, dlaczego nie mozna sobie odpisac danych z paszportu, to tylko kilka slow,
ja na przyklad jestem bardzo przywiazany do swoich dokumentow i nigdy bym ci swojego pasportu nie dal inaczej niz do wgladu
pozdrowienia

No właśnie Sławek masz racje,

Ja już pare razy sie kłóciłam prawie z właścicielem o to że ktoś chciał mi wziaśc paszporty w celu zamaldowania ( żeby było smieszniej było dawno zapłacane za apartament z gory ) , zdarzyło się tak że Pani zabrała i sobie poszła. Chcemy jechać do Dubrovnika a tu .... siedzimy udupieni na plaży i czekamy az łaskawie Gospodyni nam odda.

Żeby uniknać podobnych problemów, wychodze na mało sympatyczną osobe ale po prostu nie daje paszportów i proszę spisywać swoje dane przy mnie. Budziłam tym juz tym zachowaniem zdziwienie ale potem spałam spokojnie.

prawie zawsze mam ze soba kserokopie dokumentow
dajesz takiemu kopie i niech sie nia podnieca :D :D :D
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 04.07.2006 20:25

no to lecę kopiować............. :papa:
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 05.07.2006 23:39

Łukasz-Vedran nie pisał nigdzie że jest właścicielem-wrecz przeciwnie-kłania się czytanie.
Atolek- skąd wiesz że Vedran nie pisze tego samego o Niemcach na forum niemieckim(a propo's skąd Katowitz?może chodzi o Katowice???)
Szanowni Państwo-facet pisze o zdarzeniu. A niektórzy od razu radzą żeby się wypchał i zarabiał pieniądze na czymś innym.A może potraktujmy to jako przestrogę i basta.
Wielu z Was boi się zabraniu paszportów. Rozumiem że w naszych hotelach też czekacie/czekaliście cierpliwie na przepisanie danych. Z moich doświadczeń wynika że wystarczy się dogadać i paszporty bedą z powrotem przed umówioną porą.
I na koniec-mądra opinia poprzedników-chcesz mieć pewne miejsce-rezerwujesz i wpłacasz zaliczkę.Przyjeżdżasz i mówisz że ci odpowiada-deal!
A o tych kretynach rezerwujących-nie wszyscy myślą głową-fakt. Niektórzy rezerwują żeby mieć niższe ceny niż przyjeżdżając na miejsce. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich i całej cro.
Wszystkim miłego odpoczynku w cro niezależnie kim są i obyście omijali oszustów.
Pozdr
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 06.07.2006 07:04

(a propo's skąd Katowitz?może chodzi o Katowice???)

ani Katowitz ani Katowice tylko Kattowitz:)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje